ילדה בת שנה ו-4 חדשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנה ו-4 חדשים
    קרן
    12/06/2012

שלום
    יש לי בת בגיל שנה ו-4 חודשים היא בדרך כלל אני משכיבה אותה לבד בחדר והיא נרדמת עם טלויזיה +המוסיקה של המובייל שבמיטה,הכנסתי אותה לגן ולקחתי לה את המנגינה של המובייל שיהיה לה קל יותר להסתגל ולישון. זה הרגל מגונה ואני מודעת לו
    רציתי לדעת איך אני מורידה לה את הטלויזיה ומרגילה אותה להרדם עם נעימות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שנה ו-4 חדשים

הוספת תגובה

• ילדה בת שנה ו-4 חדשים - תגובה

ד``ר אורה רבר
    20/06/2012

שלום לך אימא יקרה
    ההרגל לישון עם המנגינה של המוביל אינו הרגל מגונה. יחד עם זאת רצוי להכחידו על מנת שהפעוטה תוכל להירדם בכוחות עצמה ללא תלות במנגינה או בטלוויזיה.
    מה עושים?
    בגן תני לצוות הגן להתמודד עם נושא השינה, אם מדובר בצוות ותיק ובעל הכשרה מתאימה הם אמורים לדעת לעשות זאת.
    בבית לקראת שנת הלילה עשי את הפעילויות הנדרשות כהבנה לשינה רגועה- אכילה של מאכלים מתאימים ולא מעוררים, אמבטיה רגועה, עמעום אורות, ויצירת סביבה שקטה. השכיבי אותה במיטה עם "חפץ מעבר" – בובה, או כול חפץ רך אחר, אפשר להוסיף מוצץ, חיתול וכו' , ספרי סיפור, או שירי שיר, או השמיעי מוזיקה מרגיעה. אל תפעילי את הטלוויזיה, תני נשיקת לילה אחלי חלומות נעימים וצאי מהחדר.
    אם הפעוטה בוכה חזרי לחדר ושבי לידה ללא דיבור, ברוגע עד שתירדם.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו