לא מוכנה לשחק לבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכנה לשחק לבד
    רחלי
    14/07/2012

שלום
    בתי בת 1.8- מקסימה ומתוקה אבל לא משחקת לבד בכלל, היא תמיד צריכה שנשב לידה, נשחק איתה, נשעשע אותה. כשאני איתה אין לי שניה שקט, היא תמיד הולכת אחרי ורוצה את תשומת ליב, ואני יודעת שככה זה אבל לפעמים אני משתגעתי. אני משתפת אותה במטלות הבית, נותנת לה לעמוד לידי כשאני במטבח, אבל זה עדיין לא ממלא בא את הצורך בתשומת לב.

מה עושים? זה טבעי לגיל הזה? איך מלמדים אותה להיות קצת עם עצמה? (כשאני יושבת באותו חדר אבל עוסקת בשלי...)
    תודה
    רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוכנה לשחק לבד

הוספת תגובה

• לא מוכנה לשחק לבד - תגובה

טובי פלד
    14/07/2012

רחלי שלום
    כדי שזה יקרה עליך להיות נוקשה וחד משמעית. התחילי אתה במצב מובנה
    שניכם באותו חדר.אמרי לה חד שמשמעית שליה לשחק במשחק מסוים ואסור לה לפנות אליך במשך חמש דקות.בזמן הזה אל תעני לה.כל יום תגדילי את הזמן.בהתחלב זה קשה אחר כך קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לפתרון שעבד אצלי

נעמה
    19/11/2012

הי. בתי הקטנה סבלה מאותה בעיה. אחד הפתרונות היצירתיים שמאוד עזרו היה לרכוש משחק או פעילות מעניינת מספיק עבורה ועבור חבריה בני אותו הגיל. רכשתי טרמפולינה והושבתי את כולם בתוכה - מעבר להנאה הרבה ולהתחברות של כולם יחד, לא "נקראתי" בכלל לבוא ולהיות לידם. הטרמפולינה מאוד בטיחותית כך שלא חששתי לרגע להשאירם לבד, כמובן שתוך שמירה על קשר עין מהם. מומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו