גיל 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל 3
    סמדר
    24/07/2012

יש לי 2 שאלות לגבי גיל 3

1. הילדים בגן באים בבוקר עם משהו קטן שהם אוכלים, עניין הכיבודים מאוד משמעותי שם... הבת שלי לא רוצה לכבד ואני רוצה לשמוע את דעתך בעניין, להכריח לכבד, מה לעשות שלא מכבדים, אני בתור הורה חושבת שיש לי אחריות ללמד אותה לכבד אחרים ובעיקר כשהיא אוכלת לידם, האם יש טעם "להעניש" אותה ולא להביא אוכל מכיוון שהיא לא מכבדת ?
    2. הבת שלי לעיתים צועקת על חברים, כל מיני דברים, שלא יגעו לה, שלא יעשו לה, שלא יבואו אליה (גם אם הם בכלל לא התכוונו לעשות אחד מהדברים הנ"ל) ממש צורחת עליהם... איך להתייחס לזה ?
    באופן כללי אגיד לך שאני מאוד סבלנית, לא צועקת, מגיבה באסרטיביות, עונדת על שלי אך בצורה שקטה ומכבדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל 3

הוספת תגובה

• גיל 3 - תגובה

טובי פלד
    25/07/2012

שלום
    הבת שלך נמצאת בשלב מוסרי נמוך, כלומר היא לא מרגישה את הצורך בהדדיות ונתינה.היא גם כועסת על אחרים שנוגעים לה בצעצועים.
    המשיכי להסביר לה,היא תגיע לזה. חשוב שתגיע לזה בהרגשה שלה ולא מתוך כפייה .גם אם זה יקח עוד שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

סמדר
    25/07/2012

חוץ מלהסביר שזה נעים שמכבדים וגם היא רוצה שיכבדו אותה, וכולם מבקשים ממנה יפה וכו וכו... לא להגיד לה למשל שאם היא לא רוצה לכבד זה בסדר אבל אנחנו לא יכולים לאכול ליד הילדים האחרים כי הם מקנאים ונשים בצד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה - תגובה

טובי פלד
    25/07/2012

שלום
    אל תגידי לה בכלל את המשפט הזה שזה נעים שמכבדים אותך . היא לא יכולה להבין את זה כי היא בחרדה לגבי הרכוש שלה.
    את יכולה להגיד לה גם מה שהיצעת אבל העיקר הוא שהיא תגיע לזה מעצמה ,בלי עונשים ובלי צעקות ובלי פרצופים מאוכזבים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו