שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    אלכס
    31/07/2012

בכל מקום מזהירים אותי, ובצדק, לא לתת לילדה לישון על הבטן, אני מבינה את כל הסכנות כמובן אבל הבעיה היא שכבר כשבוע (הילדה בת שבועיים וחצי), היא סובלת מגזים, והדרך היחידה שמקלה עליה (וכבר ניסינו הרבה), היא להשכיב אותה בטן לבטן עלי או עם על הבטן על הברכיים שלי או במיטתה.
    לא משנה כמה שאני מצליחה להרדים אותה עלי, ברגע שאני מעבירה אותה למיטה ומשכיבה אותה על הגב היא צורחת ומתכווצת.
    אני לא רוצה שתתרגל יותר מידי לידיים ואני גם לא רוצה לסכן אותה, אבל האם אין כל דרך אחרת שהיא להקל עליה?

ושאלה נוספת, אני לא יודעת איך פעוטות מתנהגים וההשוואה היחידה שיש לי היא הבת של דודי שראיתי מיום היוולדה עד היום כשמלאה שנה לחייה, כמובן שבאופי היא שונה לגמרי מבתי אבל אני מדברת על כך שהיא הייתה ילדה מאד פעילה, וילדתי, לא יודעת עם זה בגלל אופי, חולשה או הגיל הצעיר, בשבוע הראשון לחייה אכלה, ישנה ועשתה צרכים כל הזמן. בשבוע השני נהייתה יותר פעילה, פותחת עיניים ועוקבת אחרי דברים אבל נרדמת במהירות, וכשהיא ישנה שום דבר לא מפריע לה, אפשר להזיז אותה, להרים לה את הידיים, לצרוח, והיא פשוט ישנה. לפעמים זה מפחיד אותי כי זה נראה כמו חולשה, כשהיא ישנה היא אפילו לא מגיבה על רפלקס התפיסה, האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר אורה רבר
    01/08/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_ילדים_מחלות_ילדים' id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו