מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מהנקה רגשיתחן01/08/2012
בני בן שנה וחודש, התפתחות תקינה, עדיין יונק. אני איתו בבית והוא קשור מאוד אלי ולאביו. הבעיה שלי שהוא אובססיבי לגבי ההנקה. הוא מבקש לינוק בתכיפות גבוהה (למרות שמקבל רק בבוקר, צהריים וערב), כשלא מקבל, מתחיל לינוק את העור סביב החזה או הכתף והזרוע ובוכה מאוד. ההנקות לפני/אחרי השינה הן מאוד ארוכות (יכולות להמשך חצי שעה). לתחושתי ההנקה משמשת אותו כמצבי מפלט משיעמום כדי לזכות בתשומת לב כאשר אני נמצאת איתו ועם אחותו יחד וכערוץ ליצירת קרבה (אוכל יפה מוצקים – אין הצדקה תזונתית...). לא מוכן לקחת בקבוק (בעבר היה צם ימים שלמים אם לא הייתי באזור). לאחרונה נגמל מהנקות ליליות, אך אם אני ניגשת אליו בלילה אינני יכולה להרגיע אותו, הוא זועם על כך אני לא מניקה אותו. שאלתי היא: כיצד ניתן לעזור לו להיגמל מבלי לפגוע בו רגשית? בספטמבר יכנס למסגרת, האם זהו זמן נכון להתחיל בו תהליך גמילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מהנקה רגשית - תגובה
טובי פלד14/08/2012חן שלום
התחילי לגמול אותו כעבר עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מהנקת לילה
orit16/08/2012ביתי בת שנה וחצי ,אוכלת הכל אך לא מוכנה למצוץ מוצץ או לאכול בקבוק רק יניקה על מנת להרדם.כך כל צהריים וערב אני צריכה "להיות בסביבה " כדי להרדים אותה..וזה ממש מקשה עליי..
היא מתעוררת בין 3-4 פעמים בלילה ,בוכה יונקת ונרדמת.ואם אני לא נותנת לה לינוק הצרחות שלה רמות ביותר...רציתי הכוונה איך אפשר או מהם השלבים לגמילה מהנקת לילה...אשמח לתשובתך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)