בריחת צואה לילד בן 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת צואה לילד בן 4
    מירב
    09/08/2012

שלום לכולם. שמי מירב ויש לי בן בגיל 4. בני נגמל מטיטולים לפני שנה וחצי ובהתחלה היה נדמה שעבר את הגמילה בהצלחה אבל בשנה האחרונה הוא כל הזמן מפספס קקי ועושה בתחתונים. הוא פשוט הולך הצידה, מחזיק את רגליו חזק ועושה קקי. נוצר מצב שבו הוא מפספס קקי פעמיים בשבוע לפחות בגן. בבית אני משתדלת לתפוס את זה בזמן ולהושיב אותו בשירותים (גם אם הוא לא רוצה לשבת). עליי לציין שהוא עדיין בגן פרטי שם הוא מבוגר יותר מרוב ילדי הגן.
    לפני כשלושה חודשים נולדה ביתי השנייה ואז גם גמלנו אותו ממוצץ והוא התחיל לשתף פעולה בעניין הקקי ולומר: "אמא, יש לי קקי." אך גם זה נגמר ועכשיו הוא חזר לעשות קקי בתחתונים. מה עושים?
    חשוב לציין שהוא אינו מרטיב בלילה וישן ללא טיטול. התפתחותו רגילה ונורמלית לגילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת צואה לילד בן 4

הוספת תגובה

• בריחת צואה לילד בן 4 - תגובה

טובי פלד
    11/08/2012

שלום מירב
    בלי להילחץ.,כנראה מערכת העצבים, לא מסודרת באיזור השליטה על הצרכים.תמשיכו לעודד אותו לשלוט בצרכים באווירה רגועה ובטוחה וזה יבוא במהרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו