השתטחויות וצעקות תינוק בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתטחויות וצעקות תינוק בן שנה
    רותה
    14/08/2012

שלום
    יש לי תינוק בן שנה ושלושה חודשיים , בכל פעם שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה באותה שנייה הוא משתטח על הריצפה , צועק ודופק את הראש בריצפה , כשהוא נוגע בדברים מסוכנים כמו תנור וכדומה , אני אומרת לו שאני לא מרשה לגעת והוא חוזר שוב לאותו מקום ומנסה שוב אני שוב לוקחת אותו מהמקום והוא חוזר שוב זה קורה שוב ושוב אפילו שאני מנסה לעניין אותו במשהו אחר , נראה שהוא פשוט לא שם עלי .
    כשהוא משתטח על הריצפה אני לא מתייחסת כדי לא לעודד אותו להמשיך אבל כשהוא מתחיל לדפוק את הראש בריצפה אני ממהרת להרים אותו כדי שלא יפגע בעצמו .
    אנא עזרתכם איך אוכל להפסיק את ההתנהגות הזאת , שמעתי על מקרים כאלו אצל ילידים אבל לא בגיל כל כל צעיר .
    מחכה לתשובתכם
    תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השתטחויות וצעקות תינוק בן שנה - תגובה

טובי פלד
    14/08/2012

רותה שלום,תמשיכי להתעלם ואל תתני לו את מה שהוא רוצה. הרחיקי אותו ממקומות מסוכנים ואל תדברי .הוא לא שומע דבר כשהוא בהתקף זעם.
    זה יעבור אם תעבירי את זה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו