גמילה מחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    אמא לשניים
    19/08/2012

יש לי נסיך בן שלוש ועוד נסיך יותר קטן בן חצי שנה
    השאלה שלי כזאת לפני מספר שבועות התחלנו תהליך גמילה מטיטולים. למען האמת די הלך בקלות קנינו ספר על גמילה הקראנו לו והכל בסדר הילד עושה את הצרכים שלו בסיר במקום אחד מסוים (גם פיפי וגם קקי) בהתחלה היה מתלהב ובא לספר לנו והיינו לוקחים את הסיר לשירותים ונפרדים מהפיפי או קקי תלוי... היום כבר לא אומר כלום גם כשהוא משחק באמצע מפסיק רץ לסיר עושה את מה שצריך וחוזר לשחק . בלילות עדיין אני שמה לו חיתול וגם כשיוצאים מהבית. הבעיה שלי וגם השאלה היא מכיוון שקיץ ונורא חם הרגלתי אותו (בדיעבד זה טעות) להיות ערום או חצי ערום בבית בתקופה האחרונה ניסיתי לשים לו תחתונים וללמד אותו להוריד לפני שמתיישב על הסיר אבל זה לא עובד כאילו הוא לא מבין את הרעיון יכול להיות? הוא מתיישב עם התחתונים על הסיר ועושה את הצרכים בלי להגיד לי בכלל כרגיל ואז קם וכמובן הכל רטוב איך אפשר להפסיק את זה מבלי לפגוע בגמילה עצמה? איך להסביר לו? ומתי להתחיל להוציא אותו מהבית ללא חיתול?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים - תגובה

טובי פלד
    19/08/2012

שלום רב אמא לשניים ,בשבילו לעשות בסיר זה העיקר ולא משנה לובכלל אם זה עם תחתונים או בלי תחתונים העיקר לעשות.נמשיכי ללמד אותו להוריד את התחתונים בסוף זה יתפוס.
    לגבע היציאה מהבית תצאי אתו עם חיתול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו