לקחת את המשרה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקחת את המשרה??
    נתיענתי
    03/09/2012

ראשית תודה על ההתייחסות.
    בני הבכור בן 10 חודשים נולד בקיסרי.מזה כ4 חודשים אנו ישנים במיטה אחת אני בעלי והילד. הילד אוכל מוצקים ועדיין יונק(לרוב בלילה) יש הנקת לילה לפני השינה והנקת בוקר. בני מהיום בו נולד אינו ישן לילה שלם ואף מתעורר קרוב ל5 פעמים בלילה ומחפש אותי(האם). מהיום בו נולד אני היחידה שמצליחה להרדים אותו בלילה..איני עובדת ובני נמצא אצל מטפלת פעמיים בשבוע שם ישן ללא כל בעיה.
    הוצעה לי משרה מאוד מפתה כאשר תהליך החפיפה נמשך כ8 חודשים שבמהלכם אחזור לביתי פעם אחת באמצע שבוע ובסופי שבוע. זוהי מציאות חדשה שאילץ אני בעלי ובני להסתגל אליה אך איני יודעת מה ההשלכות יהיו לבני. אשמח לקבל עצה האם כדאי לבצע צעד כזה היות תהליך החפיפה זמני שלאחריו ימי עבודה רגילים.
    לתשובתכם ולעצתכם אודה,
    נתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקחת את המשרה??

הוספת תגובה

• לקחת את המשרה?? - תגובה

ד``ר אורה רבר
    05/09/2012

שלום לך נתי
    בגיל זה מאוד קשה לפעוט לחוות פרידה ארוכה מהאם, גם אם לא היה יונק וגם אם לא היית היחידה שמרדימה אותו. מכוון שאין לא עדיין מושג של זמן' הפרידה עבורו נראית כאילו אימא נעלמה.
    שקלי היטב את צעדיך
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו