שתיית מים לפעוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית מים לפעוט
    אילנית
    19/09/2012

הבן שלי בן שנה וחצי והוא כמעט ולא שותה מים פשוט סרבן מים!!! ניסיתי בכל מיני דרכים, החלפתי לו בקבוק לבקבוק צבעוני, החלפתי לו את הכוס לכוס מצויירת עם דמויות שהוא אוהב ושהוא בחר, אך זה לא ממש השפיע, הוא עדיין מסרב..מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיית מים לפעוט

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר אורה רבר
    19/09/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תזונת_תינוקות' id=link]תזונת תינוקות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שעבד אצל הקטן שלי.

שירשור
    21/09/2012

גם שלי היה סרבן שתיית מים, ניסיתי את כל הבקבוקים האפשריים כמעט ואז גיליתי שהוא רוצה ומוכן לשתות מבקבוק מים מינרלים כמו של הגדולים (הבקבוקים של החצי ליטר) אבל הוא לא הצליח להחזיק אותם אז קניתי מי עדן בייבי, שנראה כמו והפיה כמו של הגדולים אבל הוא יכול להחזיק ונוח לו והוא שותה ומשוויץ בבקבוק. אם לא ניסית את הבקבוק הזה, שווה לך לנסות. משום מה הם אוהבים את הבקבוקים הקטנים האלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו