גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה
    or
    16/10/2012

ביתי בת 2 וארבעה חודשים, יזמה עשיית פפי ביום הראשון וקקי ביום השני בסיר.
    התלהבתי דיברתי על זה עם הגננת עם אבא וחיזקתי אותה . בגלל החורף המתקרב נילחצתי שזה לא יכנס לימים קרים . אבל היא נסוגה ורוצה בטיטול.
    שמעתי גישות שונות להוריד טיטול לגמרי וכביכול"לכפות עליה תהליך גמילה" כפי שאני מבינה את הורדת הטיטול לגמרי. ואישית ניראה לי לא לעשות עניין מזה =רוצה רוצה,לא רוצה לא רוצה. לתת לזה לבוא מיוזמתה. האם זה עובד? מה עם ימי החורף הבאים? אולי כדאי לדחוף קצת בכיוון?או שאולי ההתלהבות המוגזמת שלי הלחיצה אותה.
    אודה לכם על הכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

• גמילה

לימור
    16/10/2012

שלום לך,
    מצד אחד זה נהדר לחזק את הילדה מצד שני הייתי מגיבה בצורה יותר מתונה. ייתכן שההתלהבות הגדולה הביאה לנסיגה. אין לדאוג מכך מאחר שהתפתחות הילד מטבעה כוללת נסיגה והתקדמות.
    ניתן לגמול את הילדה גם בימי החורף ואין להילחץ מכך.
    אני לא חושבת שאת צריכה לכפות על הילדה את הגמילה אבל כן לעודד אותה במס' דרכים:
    1) שהסיר יהיה במקום בולט ולהציע לה לעשות בו.
    2) להקריא לה ספרים בנושא הגמילה.
    3) לשוחח איתה על הנושא ולהשיב על שאלותיה. ייתכן שאפשר גם להכין אותה מראש ולומר "בפעם הבאה שיהיה לך פיפי, את יכולה לעשות בסיר".
    בהצלחה,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

or
    16/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו