תינוקת בת כמעט 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת כמעט 4 חודשים
    נירה
    16/10/2012

שלום רב,
    מספר שאלות בנוגע לביתי בת השלושה וחצי חודשים, אנו לא חיים בארץ והגישה שונה ממדינה למדינה

האם זה הגיוני שהיא עדיין לא התהפכה מהגב לבטן ומהבטן לגב?

ביתי מכניסה המון ידיים לפה קראתי כי אין צורך להוציא לה אותן או להחליף אותן במוצץ אולם אני תוהה אם אני מפספסת משהו? אולי רעב או משהו אחר שמטריד אותה?

ביתי יונקת בלבד וכרגע משקלה נמוך מאוד לגילה (4.5 ק"ג) עד כה המליצו לי שאין צורך להוסי,ף לה פורמולה אולם עכשיו נאמר לי שכדאי לתת לה 50 cc לאחר כל ארוחה, אני תוהה אם נכון הדבר או שניתן עוד קצת להמתין עם התמ"ל?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת כמעט 4 חודשים

הוספת תגובה

• תינוקת בת כמעט 4 חודשים

לימור
    17/10/2012

אמא יקרה שלום,
    רוב התינוקות מתהפכים עד גיל 4-5 חודשים.
    את יכולה לעודד את התינוקת להתהפך במס' דרכים:
    1)להשכיב אותה על צידי הגוף.
    2) להשכיב אותה על הבטן.
    3) אח"כ לתרגל איתה את ההתהפכות. לא להפוך אותה אלא לתמוך בנקודות מסויימות שייסיעו לה להתפך בעצמה. כשהיא שוכבת על הגב מקרבת רגליים אל הבטן הצידה ועל הבטן.
    אם לא תתהפך את יכולה לפנות לפיזיותרפיה. ניתן לקרוא על כך באינטרנט, תקישי בגוגל "התינוק שלי לא מתהפך - מה לעשות? מאת הדס אלוני".
    התינוקת מכירה את העולם דרך החושים ויש לאפשר לה להכניס את אצבעותיה לפה.
    אם את חושבת שהיא רעבה תתני לה לאכול.
    בקשר לתמ"ל אם היא יונקת והיא רגועה, שבעה ונינוחה זה בסדר. אם היא לא רגועה ורעבה, הייתי מוסיפה לה תמ"ל מבלי להפסיק הנקה. בגיל 4 חודשים במילא מתחילים את הטעימות הראשונות.
    בהצלחה,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו