מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתכוננים? מה צריך לקחת בחשבון?אימוש22/10/2012
שלום,
אני אם יחידנית לתינוקת בת 4 חודשים היום:) מתהפכת , יונקת , יודעת מה זה בקבוק, מקבלת טעימות מידי יום, חייכנית ושמחה, בסה"כ תינוקת באמת מיוחדת בלית ברירה אני נאלצת להכניסה לגן בעוד כשבועיים , אני חוזרת לעבודה :( :) מה שמטריד אותי זה עניין השינה קשה לה להירדם במיטה לבדה ניסיתי כמה וכמה פעמים , היא בוכה אני מנסה להרגיע זה לא ממש עוזר, זה הצליח פעם אחת , היא נרדמת בעגלה או בזמן יניקה מעטות הפעמים בידיים, היא לא לוקחת מוצץ מסרבת , ניסיתי את כל הסוגים כולל סרבנים.. שאלתי היא האם להניח לה ובגן כבר היא תתרגל? מלחיץ אותי שהיא תבכה למרות שלא מתים מזה עדיין מטרידה אותי המחשבה.... אשמח לקבל רעיונות פרגונים עידוד ובכלל שיטות אחרות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגלי שינה
לימור22/10/2012שלום לך אמא,
בתך נמצאת בגיל שבו יש לספק את כל צרכיה הבסיסיים טרם השינה וזה אומר שיש להענות לכל הצרכים שלה, לבדוק שאינה רעבה ושהחיתול שלה נקי.
אני מציעה לך להקנות הרגלי שינה טובים כבר מעכשיו. תחשבי מה עשית באותה פעם שהצלחת להרגיע אותה. זה לוקח זמן להכיר את הילד ואת הדרכים להרגיע אותו, עם הזמן לומדים ואז יותר קל. אצל כל ילד זה שונה ועושים עבודה של ניסוי ותהייה.
אם בבית היא בוכה סביר להניח שתבכה גם בגן. הייתי מנסה לאתר את התנאים שמאפשרים לה להרגע ולישון טוב. בגן ככל שיעבור הזמן הצוות יכיר את ילדתך וילמד כיצד להרגיע אותה כשהיא בוכה.
אני מציעה לך לנסות להשכיב אותה במיטה לצלילי מנגינה נעימה (אפשר לשיר לה בקולך בשקט) ולשבת לידה וללטף אותה עד שנרגעת ונרדמת. אם היא צורחת, זה בסדר לדעתי להרים לחבק אותה ולהשכיב שוב עד שתרדם.
אני לא בעד הרגלי הרדמות מגונים כגון: טיולים ברכב באמצע הלילה ולא נידנוד קבוע שבלעדיו לא תרדם.
אשמח אם תעדכני מה עזר לך להרגיע אותה.
בהצלחה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)