עיסוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיסוי
    אלכס
    30/10/2012

שלום, יש לי תינוקת בת שלושה וחצי חודשים ואני מעוניינת להתחיל בעיסויים
    יש לי מדריך תינוקות ופרק שלם שהוקדש להסבר כיצד לבצע עיסוי כולל תמונות
    אבל יש בעיה ואני לא יודעת את מי לשאול.
    באופן טבעי אני חושבת שהעיסוי צריך לבוא בהקשר של אמבטיה- לפניה או אחריה
    הסדר אמבטיה שלנו הוא בסביבות הנקה בסביבות השעה 8 ואז אמבטיה בסביבות השעה 10 וחצי (חצי שעה לפני ההנקה הבאה- היא יונקת כל 3 שעות)
    העיסוי כולל תנוחות על הבטן ואני חוששת לשים אותה על הבטן כשעה אחרי ההנקה בגלל שזה גורם לה לפלוט, ואחרי האמבטיה היא כבר מאבדת סבלנות ורוצה לינוק.
    רציתי לשאול איך אתם הייתם עושים את זה? אולי אני אקבל רעיון, תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיסוי

הוספת תגובה

• עיסוי

לימור
    31/10/2012

שלום לך,
    אני חושבת שהעיסוי הוא מצוין להיכרות התינוק עם גופו, עם גבולות הגוף וגם לתחושה עמוקה. העיסוי יכול לעזור גם בהתמודדות עם גזים, כאבי בטן וכו'. לא הייתי מוותרת אלא משנה את הסדר ועושה כך:
    1) הנקה.
    2) אחרי שעתיים אמבטיה.
    3) מיד אחרי האמבטיה עושה עיסוי.
    כלומר העיסוי יהיה בשעה האחרונה, ממש לפני הארוחה הבאה.
    בהצלחה,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלכס
    31/10/2012

הבעיה שאחרי אמבטיה אני מספיקה לעשות לה עיסוי קצר ומאולתר בזמן מריחת הקרם לחות אבל לא יותר מזה כי היא מאבדת סבלנות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי

לימור
    01/11/2012

שלום לך,
    לעניות דעתי את צריכה לעשות עבודה של ניסוי ותהייה ולבדוק מה הזמן המתאים ביותר עבור הילדה. תנסי בזמנים שונים עד שתגלי מה מתאים לה.
    בהצלחה,
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי - תגובה

טובי פלד
    04/11/2012

שלום רב
    לדעתי אתם מייחסים לעיסוי חשיבות גדולה מדי ,אם תעשו או לא תעשו עיסוי לתינוק זה לא ישנה דבר לגבי התפתחותו משום בחינה שהיא .אל תשכחו שכבר אין לתינוק סבלנות והיא לא
    לא רוצה את זה.
    תעסיקו את עצמכם בדברים יותר חשובים ואל תעמיסו על עצמכם אופנות לא מוכחות ולא הגיוניות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו