מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיסויאלכס30/10/2012
שלום, יש לי תינוקת בת שלושה וחצי חודשים ואני מעוניינת להתחיל בעיסויים
יש לי מדריך תינוקות ופרק שלם שהוקדש להסבר כיצד לבצע עיסוי כולל תמונות
אבל יש בעיה ואני לא יודעת את מי לשאול.
באופן טבעי אני חושבת שהעיסוי צריך לבוא בהקשר של אמבטיה- לפניה או אחריה
הסדר אמבטיה שלנו הוא בסביבות הנקה בסביבות השעה 8 ואז אמבטיה בסביבות השעה 10 וחצי (חצי שעה לפני ההנקה הבאה- היא יונקת כל 3 שעות)
העיסוי כולל תנוחות על הבטן ואני חוששת לשים אותה על הבטן כשעה אחרי ההנקה בגלל שזה גורם לה לפלוט, ואחרי האמבטיה היא כבר מאבדת סבלנות ורוצה לינוק.
רציתי לשאול איך אתם הייתם עושים את זה? אולי אני אקבל רעיון, תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי
לימור31/10/2012שלום לך,
אני חושבת שהעיסוי הוא מצוין להיכרות התינוק עם גופו, עם גבולות הגוף וגם לתחושה עמוקה. העיסוי יכול לעזור גם בהתמודדות עם גזים, כאבי בטן וכו'. לא הייתי מוותרת אלא משנה את הסדר ועושה כך:
1) הנקה.
2) אחרי שעתיים אמבטיה.
3) מיד אחרי האמבטיה עושה עיסוי.
כלומר העיסוי יהיה בשעה האחרונה, ממש לפני הארוחה הבאה.
בהצלחה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלכס31/10/2012הבעיה שאחרי אמבטיה אני מספיקה לעשות לה עיסוי קצר ומאולתר בזמן מריחת הקרם לחות אבל לא יותר מזה כי היא מאבדת סבלנות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי
לימור01/11/2012שלום לך,
לעניות דעתי את צריכה לעשות עבודה של ניסוי ותהייה ולבדוק מה הזמן המתאים ביותר עבור הילדה. תנסי בזמנים שונים עד שתגלי מה מתאים לה.
בהצלחה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי - תגובה
טובי פלד04/11/2012שלום רב
לדעתי אתם מייחסים לעיסוי חשיבות גדולה מדי ,אם תעשו או לא תעשו עיסוי לתינוק זה לא ישנה דבר לגבי התפתחותו משום בחינה שהיא .אל תשכחו שכבר אין לתינוק סבלנות והיא לא
לא רוצה את זה.
תעסיקו את עצמכם בדברים יותר חשובים ואל תעמיסו על עצמכם אופנות לא מוכחות ולא הגיוניות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)