גמילה מחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    ש
    10/11/2012

שלום, יש לי בן ,בן שנתיים וחמישה חודשים, התחלנו בתהליך גמילה העניין הוא שהוא לא מבקש ,בעבר היה מבקש והפסיק ,אבל כאשר אמני לוקחת אותו לסיר או שירותים הוא עושה פיפי בלי בעיה . קראתי שאין דבר כזה ילד שמוכן אלא אם ההורים מוכנים להוביל את תהליך ניתן לעשות זאת. הילד שלי מבין ומדבר וכמו שאמרתי אין לו בעיה עם פיפי בסיר אבל שוב הוא לא מבקש וקקי בכלל לא עושה סיר . מה ניתן לעשות רק התחלנו לפני כמה ימים. תודה מקווה שהשאלה שלי הובנה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

ש
    10/11/2012

רציתי רק להוסיף שהורדתי לו את החיתול ברגע שבערך שבוע בגן הוא היה עושה פיפי בשירותים, אנחנו לא לוחצים עליו ונראה שאם יש לו ואני לוקחת אותו אז הוא עושה , כשהוא מפספס אז אני מסבירה לו ולא כועסת חס וחלילה. אבל שוב הוא לא מבקש השאלה אם להמשיך בתהליך ופשוט כשיראה שלא נעים לו הוא יתחיל לבקש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים

לימור
    10/11/2012

שלום לך אמא יקרה,
    אני לא לגמרי בטוחה שהילד מוכן להיגמל כי חלק מהמוכנות לגמילה היא המודעות של הילד לעובדה שיש לו פיפי/קקי והשליטה בסוגרים. מתחילים לראות בד"כ שהילד מודע כאשר הוא הולך לפינה מסוימת או נעמד ליד השירותים ועושה בחיתול או כשהילד אומר שהוא צריך לעשות. אם התחלתם את התהליך לעניות דעתי אפשר לנסות להמשיך כשמזכירים לו מידי פעם ללכת לסיר/שירותים או שואלים אותו אם יש לו. קחו בחשבון שיהיו פספוסים. בכל מקרה אין להלחיץ את הילד בתהליך תמיד אפשר לסגת ולנסות מחדש בעוד זמן מה.
    בהצלחה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו