מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולות מאמץאלכס12/11/2012
שלום, התינוקת שלי בת ארבעה חודשים, תינוקת חברותית ובריאה שמתפתחת היטב,
בחודשיים האחרונים היו לה בעיות עם הבטן, יציאות מוזרות ועצירויות. היינו אצל הרופא, עשינו תרבית צואה, הכל תקין ואמרו לנו שזה שכיח בגיל הזה.
פתחתי בתיאור הקצר הזה כי יש לי שתי שאלות להורים כאן שקשורות לנושא.
קודם כל, השאלה הראשונה, מאז שהתחילו כל הצרות, הילדה קיבלה הרגל לעשות קולות מאמץ (כאלה שבעבר הייתה עושה רק בזמן הקקי), כל הזמן. היום זה הגיע לזה שהיא כבר בקושי מדברת איתנו (בעבר הייתה מדברת הרבה, צורחת, מפיקה צלילים), היא מאד חייכנית והצלחנו להוציא ממנה אפילו צחוק כמה פעמים אבל רוב הזמן היא מחייכת ואז מתחילה עם הקולות האלה. קרה לכם? זה יעבור מעצמו?
שאלה אחרת. כל הבעיות בבטן התחילו מאז חיסון הרוטה. בטיפת החלב מכחישים לגמרי כל קשר. הרופא אמר שייתכן רגישות כלשהי. עוד יומיים אנחנו מקבלים מנה שנייה, אולי לוותר? תגידו את האמת, למישהו קרה? מישהי פה כתבה שלתינוקת בת הארבעה חודשים שלה גם הייתה עצירות אחרי החיסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה..
אלכס12/11/2012היי, יש לי עוד שאלה, זה מטריד אותי בימים האחרונים וחשבתי שאוכל להתייעץ בכם :(
אומרים שמגיל 3 חודשים התינוק מזהה את האימא.
עד עכשיו התינוק היחידי שראיתי גדל הייתה הבת דודה שלי.
אני לא זוכרת בסביבות איזה גיל, אבל הייתה לה העדפה ברורה לאימא שלה, כשאימא שלה הייתה משאירה אותה אצלנו היא הייתה בוכה ורוצה אליה, הייתה נרגעת רק אצלה.
התינוקת שלנו חייכנית ואוהבת את כולם, אני רואה בבירור שהיא מזהה את האבא למרות שהוא לא נמצא רוב יום בבית, היא מתייחסת אליו יותר מאל כולם, עוקבת אחריו במבטים ומאד שמחה לראות אותו. היא מחייכת לכולם. אבל אלי היא פחות מחייכת, לפעמים אפילו בוכה כשאני מנסה לדבר איתה, וכשהאבא מחליף אותי היא ישר מחייכת וצוחקת.
מה אני עושה לא בסדר? יכול להיות מצב שהיא פשוט לא אוהבת אותי? אני ממש מתוסכלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)