מאבקי כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאבקי כוח
    or
    23/11/2012

ביתי בת שנתיים וכמעט וחצי.
    החלטתי שאני עומדת איתה על כך שגורבים גרבים בבית או שמים נעלי בית ולא הולכים יחפים.
    זה חשוב לי יש לנו ריצפות אבן, החימום של הבית לקוי...וזה השינוי שאני מנהיגה ליקראת החורף.
    כמובן שנוצרים מאבקים בנושא מאחר והורגלה ליחפנות בקיץ.
    כמו שאני נוהגת בדברים חשובים כמו החלפת טיטול למשל אם לא מסכימה פשוט שמה לה גרביים או נעליים.
    קורה שהיא מתנגדת בתקיפות ונוצר מאבק...שאם אני ממשיכה יש לו אופי אלים...
    ואם אני מפסיקה ויתרתי על גבול, ואני גם לא יכולה לשאת את זה שהיא יחפה בחורף.
    מה לעשות ,כיצד לשים גבול בצורה נאותה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאבקי כוח

הוספת תגובה

• מאבקי כוח - תגובה

טובי פלד
    23/11/2012

שלום אור
    לדעתי את לא מספיק תקיפה כשאת גורבת לה את הגרביים.
    תהיי תקיפה לא נחמדה.אל תסכימי לשום אלימות מצדה וזה יעבוד מיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לא להסכים לאלימות מצדה?

or
    23/11/2012

אני מרגישה שאולי אני תוקפנית מידי,ואולי לפחות מידי...זה מבלבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאבקי כח

לימור
    23/11/2012

שלום לך,
    מסכימה עם מה שנכתב שאין להסכים לשום אלימות שהיא. עלייך להיות מאוד תקיפה ולא לתת לה להכות/להתנהג באלימות כלפייך. יש הבדל בין היותך תקיפה (אסרטיבית) לבין היותך תוקפנית (מתנהגת באלימות) וזה לא אותו דבר.
    את עוצרת ברגע שהיא מכה אותך ואומרת לה שהיא התבלבלה, ששכחה את הכללים בבית שאצלנו בבית אסור להכות, להסתכל לה בעיניים ובפנים רציניות ותקיפות להעביר את המסר הזה.
    תודיעי לה על כך מראש: את עכשיו נכנסת להתקלח ואחרי המקלחת אני אגרוב לך גרביים. עכשיו חורף ואם לא נגרוב לך גרביים יהיה לך קר ואת תהיה חולה....להסביר את ההיגיון שמאחורי הדברים.
    בהצלחה,
    לימור:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו