לא ישן!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ישן!
    שרון
    27/11/2012

הבייבי שלי בן 8.5 חודשים והוא בקושי ישן ! הוא היה ישן טוב מאוד לפני כמה חודשים ומשום מה בחודש האחרון הוא ממש בקושי ישן ... במהלך היום הוא נרדם פעמיים לחצאי שעה או שעה אחת בלבד ומתעורר .... בערב הוא הולך לישון ולאחר שעתיים מתעורר שוב לעיתים נראה כי הוא עייף ורוצה לחזור לישון אך ללא הצלחה ולעיתים הוא ממש מתעורר ורוצה לשחק עד אמצע הלילה ... אני נואשת עייפה וגמורה (יש בבית עוד 2 ילדים שצריכים אותי...:( ) אין לי מושג מה לעשות ניסיתי הכל ... אוכל ממלא יותר לפני השינה , לעייף אותו יותר , לא עוזר כלום הוא ישן שעתיים ומתעורר וכך לאורך כל הלילה ... אני מזכירה כי כשהיה בגילאים מוקדמים יותר הוא היה ישן הרבה יותר ולאורך לילה שלם ....
    היינו אצל הרופא ובדקו אותו מכל הכיוונים הכל פיקס תודה לאל ... מה לעשות ? מה זה ?? מישהי מכירה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ישן!

הוספת תגובה

• המשך

רננה
    06/12/2012

היי
    גם אצלינו היה מקרה דומה, הלכנו ליועצת שינה והתסבר שהבעיה היתה שהילדה לא ידעה להרדים את עצמה לבש, ברגע שלימדנו אותה את העניין הכל חזר לקדמותו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו