מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה רק ידייםאלכס23/12/2012
שלום, בתי בת החמש חודש לא מסכימה לרדת מהידיים. מגיל חודשיים ניסינו כמה שיכולנו להרגיל אותה לעצמאות, היא הייתה משחקת באוניברסיטה/לול/טרמפולינה/יושבת מול הטלוויזיה במשך כחצי שעה-ארבעים דקות לבד, אני לא יודעת מה השתבש אבל עכשיו ברגע ששמים אותה באוניברסיטה או משאירים אותה לבד היא מתחילה לתלונן, מהר מאד לצרוח ואז לבכות. כשמרימים אותה היא שקטה, לא תמיד, כשהיא לא שקטה אז היא רוצה שיעמדו איתה. מה קורה? בגיל הזה הם כבר צריכים להיות עצמאיים ולשחק בצעצועים ולא לדרוש לשבת לאמא על הברכיים 24 שעות. משהו לא בסדר? האם זה משהו שעשיתי? איך מרגילים אותה להיות עצמאית? אני לא יכולה ככה, אני מניקה ואני חייבת לאכול והיא פשוט לא נותנת לי שנייה של מנוחה, אני נאלצת לשים אותה בלול ולתת לה לבכות בזמן שאני אוכלת וזה קורע לי את הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה רק ידיים - תגובה
ד``ר אורה רבר23/12/2012שלום לך אימא יקרה
ביתך קטנטנה וזקוקה לתשומת לב ולהתייחסות במרבית שעות הערות שלה.
אין זה אומר שצריך להחזיק אותה על הידיים כול היום.
לא ברור לי מה את עושה איתה בשעות הערות שלה?
נסי לעניין אותה, לשחק איתה, לשיר לה, לדבר אליה, לרקוד איתה ועוד...
הרבי לצאת איתה לטיולים מחוץ לבית לפחות פעם ביום, כאשר היא בעגלה מרבית הפעוטות נהנים מאוד מהטיול בחוץ ומתעייפים במהלכו.
יחד עם זאת כאשר את צריכה לאכול או כול דבר אחר, הניחי אותה במקום בטוח ועשי את הנדרש, גם אם היא בוכה. אל תצפי לעצמאות בגיל זה היא לא יודעת להעסיק את עצמה וכאשר היא משועממת היא בוכה.
אם את מרגישה שהיא לוקחת ממך כוחות רבים , מעל לכוחותיך נסי לקבל עזרה בטיפול בתינוקת, עדיף בן זוג או סבים וסבתות, על מנת שתוכלי לאגור כוחות חדשים. אם עזרה זו לא אפשרית ניתן להביא עזרה מבחוץ תמורת תשלום.
בהצלחה אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)