רוצה רק ידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה רק ידיים
    אלכס
    23/12/2012

שלום, בתי בת החמש חודש לא מסכימה לרדת מהידיים. מגיל חודשיים ניסינו כמה שיכולנו להרגיל אותה לעצמאות, היא הייתה משחקת באוניברסיטה/לול/טרמפולינה/יושבת מול הטלוויזיה במשך כחצי שעה-ארבעים דקות לבד, אני לא יודעת מה השתבש אבל עכשיו ברגע ששמים אותה באוניברסיטה או משאירים אותה לבד היא מתחילה לתלונן, מהר מאד לצרוח ואז לבכות. כשמרימים אותה היא שקטה, לא תמיד, כשהיא לא שקטה אז היא רוצה שיעמדו איתה. מה קורה? בגיל הזה הם כבר צריכים להיות עצמאיים ולשחק בצעצועים ולא לדרוש לשבת לאמא על הברכיים 24 שעות. משהו לא בסדר? האם זה משהו שעשיתי? איך מרגילים אותה להיות עצמאית? אני לא יכולה ככה, אני מניקה ואני חייבת לאכול והיא פשוט לא נותנת לי שנייה של מנוחה, אני נאלצת לשים אותה בלול ולתת לה לבכות בזמן שאני אוכלת וזה קורע לי את הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה רק ידיים

הוספת תגובה

• רוצה רק ידיים - תגובה

ד``ר אורה רבר
    23/12/2012

שלום לך אימא יקרה
    ביתך קטנטנה וזקוקה לתשומת לב ולהתייחסות במרבית שעות הערות שלה.
    אין זה אומר שצריך להחזיק אותה על הידיים כול היום.
    לא ברור לי מה את עושה איתה בשעות הערות שלה?
    נסי לעניין אותה, לשחק איתה, לשיר לה, לדבר אליה, לרקוד איתה ועוד...
    הרבי לצאת איתה לטיולים מחוץ לבית לפחות פעם ביום, כאשר היא בעגלה מרבית הפעוטות נהנים מאוד מהטיול בחוץ ומתעייפים במהלכו.
    יחד עם זאת כאשר את צריכה לאכול או כול דבר אחר, הניחי אותה במקום בטוח ועשי את הנדרש, גם אם היא בוכה. אל תצפי לעצמאות בגיל זה היא לא יודעת להעסיק את עצמה וכאשר היא משועממת היא בוכה.
    אם את מרגישה שהיא לוקחת ממך כוחות רבים , מעל לכוחותיך נסי לקבל עזרה בטיפול בתינוקת, עדיף בן זוג או סבים וסבתות, על מנת שתוכלי לאגור כוחות חדשים. אם עזרה זו לא אפשרית ניתן להביא עזרה מבחוץ תמורת תשלום.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו