תינוקת חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת חדשה
    רוני
    06/01/2013

שלום לפני חודשיים ילדתי. ומאז אין לי זמן בכלל לנקות את הבית, בשעות הפנויות המעטות שיש לי אני מעדיפה לישון (אני מאוד עייפה) ובשאר הזמן אני איתה. העניין הוא שהבנתי שאבק בבית יכול לגרום לאלרגיות במיוחד אצל פעוטות. אני ממש בלחץ מזה ולא יודעת מה לעשות...האם זה נכון? בכלל הייתי שמחה לשמוע המלצות מאמהות צעירות על חלוקת הזמן, איך אפשר גם לטפל בתינוקת קטנה וגם להתפנות לניקיון הבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת חדשה

הוספת תגובה

• מזל טוב!

דנה
    07/01/2013

קודם כל שיהיה במזל טוב.

אני יכולה להבטיח לך שככל שהזמן עובר השילוב בין הטיפול בתינוקת לבין התעסקות בשאר הדברים הופך קל וטבעי יותר.

בזמנו עניין הנקיון הטריד גם אותי, כי יש לי אלרגיה לאבק ואם הבית לא נקי כל התופעות של שיעול, אדמומיות, צינון מתפרצות. מה שגם לא רציתי ששאר המשפחה תסבול מזה. לכן ניצלתי כל דקה לישון כשהילדה ישנה, וכשהיא התעוררה התעוררתי יחד איתה ובצורה הזאת הצלחתי לצבור אנרגיות חדשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת חדשה - תגובה

טובי פלד
    08/01/2013

שינה טובה ומנוחה חשובים יותר מכל ניקיון . ממש לא נכון עניין האלרגיות.תמצאי פתרון לנקיון אבל אל תדאגי בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו