השכבת פעוטה לישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השכבת פעוטה לישון
    סנדרה
    18/01/2013

שלום רב,
    ביתי בת שנה ושלושה חודשים.לאחרונה נתקלנו בבעיה כזאת- אחרי מקלחת בשבע בערב הילדה יונקת, נרדמת ואני מעבירה אותה למיטתה. לאחר שעה וחצי בערך היא מתעוררת, מבקשת לינוק ומאותו רגע לא מוכנה לחזור למיטה. אני ו/או בעלי נמצאים כל העת בחדר (המיטה שלה נמצאת בחדר שינה שלנו),מסבירים לה שעכשיו צריך לישון ומחזירים למיטה-כלום לא עוזר. היא צורחת מאוד. עד לפני שלושה ימים היא הייתה חוזרת למיטתה אחרי ההנקה בלי שום בעיה ורק בשעות קטנות ממש של הלילה הייתי משאירה אותה לישון איתנו מפני שהייתי מתעוררת ולוקחת אותה להניק באופן אוטומטי מתוך שינה ולא מתעוררת להחזיר אותה בחזרה.
    דבר נוסף ששמתי לב- במקביל לצרחות בערב בוקר למחורת היא מרביצה לי בפנים כאשר מתעוררת. אני אומרת לה בתקיפות "אסור" ומייד מורידה אותה מהמיטה למטה. היא מטפסת אליי בחזרה ומנשקת אותי ללחי.....
    אני חסרת אונים ואשמח לעצה מה אפשר לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השכבת פעוטה לישון

הוספת תגובה

• השכבת פעוטה לישון - תגובה

טובי פלד
    20/01/2013

סנדרה כמה אפשרויות
    1. החזירי אותה למטה אבל קרבי את המטה אל המטה שלך ותני לה לגעת בך ושתגעי בה.
    2. תני לה לישון במטה שלכם ואתכם בשנה הקרובה.
    זה יעשה לה טוב וחזק אותה הסבה לבכי שלה הוא חרדת נטישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו