הקראת סיפורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקראת סיפורים
    אמא מודאגת
    24/01/2013

בוקר טוב לכולם. באיזה גיל הקטנים שלכם התחילו לשבת לשמוע סיפור? שלנו בת שנה וחודשיים ואם אני מצליחה להקריא לה שני עמודים רצוף זה יום טוב. לרוב היא פשוט מאבדת סבלנות אחרי כמה משפטים ולא משנה אם אני רק מקריאה או משתפת אותה בתהליך ומצביעה על התמונות ועושה קולות וכו'. לשבת ולדפדף בספר היא בהחלט עושה אבל להקשיב לסיפור לא. גם בגן היא לא משתפת פעולה עם שעת סיפור.
    זה צריך להדאיג אותי? או שבגיל שלה זה עדיין סביר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקראת סיפורים

הוספת תגובה

• הקראת ספרים

לימור
    24/01/2013

שלום לך,
    אני מציעה לך להקריא ספרים קצרים ואם הם ארוכים פשוט לתמצת אותם ולא להקריא מילה במילה. אני זוכרת שהבן שלי היה בגיל הזה ואהב מאוד את פעולת הדפדוף ולא איפשר לי להקריא לו ספר.
    מעניין אותי לדעת האם כאשר את מדברת אליה יש זמן שבו היא נעצרת לרגע ומתבוננת בך. האם את יכולה להחזיק אותה בידיים במשך שתיים שלוש דקות והיא נינוחה או שלא קיים כלל זמן כזה?
    בעיקרון ילדים בגיל הזה מתחילים ללכת ונהנים מאוד לחקור את העולם ולזוז ממקום למקום. הם מתלהבים מיכולת הניידות שלהם, מיכולת ההליכה. ככל שהם גדלים הם צריכים להיות מסוגלים לשבת יותר זמן, להיות פחות תזזיתיים ויותר קשובים. כך גם כשעורכים מפגשים בגן לקטנים המפגשים לרוב קצרים יותר וכוללים שירים וריקודים שמאפשרים להם את הצורך הזה בתנועה.
    המון הצלחה
    לימור :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקראת ספרים - תגובה

טובי פלד
    30/01/2013

שלום אמא יקרה
    את משקיע יותר מדי זמן בפעילות בה הילדה פסיבית. אין תןעלת מרובה מהקראת סיפורים עדיף שתעשו משהו ביחד או תני לה לעשות דברים לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריאת ספרים

לימור
    30/01/2013

שלום לך,
    אני חושבת שצריך וחשוב להקריא הרבה ספרים בגיל הרך וגם חשוב איך מקריאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בעד ספרים

דניאלה
    31/01/2013

ומאוד נהנת להקריא לפני השינה.
    לדעתי הקול שלנו כבר תורם להרגיע לפני השינה
    והחוויה של הביחד- אין להם תחליף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

דריה ב
    30/01/2013

בתי בת שנה וחמש ואני לא מקריאה לה באופן ישיר. אני רק מספרת לך מה מצויר בספר וממציאה במילים שלי מה הם עושים וכו׳. לא צריך להיות קשוחה לגבי הטקסט שכתוב. יהיה לה יותר מעניין אם תספרי במילים שלך שהיא רגילה אליהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו