נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשימה
    ירדנה
    24/01/2013

נכדתי בת 5שבועות יש כאילו הפסקות נשימה עם צפצוף. אני מתקשה להסביר אבל זה ממש מפחיד וקורה הרבה. זה לא בזמן בכי ולא כשאוכלת אלא כשהיא רגועה לגמרי. היא נולדה עם מצוקה נשימתית ושאפה מי שפיר והיתה בטיפול נמרץ 36 שעות ראשונות. רופאת הילדים אמרה שהתאור נשמע בסדר ואין מה לדאוג. אני מאוד לא רגועה ומוטרדת. אני רואה אותה כל יומיים וזה תמיד קורה. אודה לרופאה על הסבר או הכוונה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשימה

הוספת תגובה

• נשימה

לימור
    24/01/2013

שלום לך,
    הבת שלי בגיל שלושה חודשים אושפזה בטיפול נמרץ בשל הפסקות נשימה. היה לה ברונכיוליטיס ומאז ועד היום (כיום היא בת שנה) אנחנו נמצאים במעקב רפואי צמוד בכל הקשור לענייני נשימה. אני ממליצה לכם בחום לפנות לרופא מומחה ריאות לאבחון הבעיה ומקורה ולהיות במעקב רפואי לאורך הזמן ולפי הצורך.
    רק בריאות
    לימור :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה טעיתי בגיל שלושה שבועות

לימור
    24/01/2013

אושפזה בטיפול נמרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר אורה רבר
    03/02/2013

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_ילדים_מחלות_ילדים' id=link]רפואת ילדים, מחלות ילדים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו