האם כדאי להעביר תינוק ממסגרת למסגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כדאי להעביר תינוק ממסגרת למסגרת
    לירז
    31/01/2013

יש לי בת בגיל 10 חודשים, לאחר חיפוש ארוך ומייגע מצאתי משפחתון טוב והכנסתי אותה לפני כ4- ימים, נראה שהיא מסתדרת ממש יפה מבחינת ההסתגלות.
    כיום חזרו אליי מגן שרציתי לרשום אותה והודיעו לי שיש מקום פנוי- השיקול הוא כלכלי.
    מדובר בהפרש משמעותי של הסכום הודשי אותו אנו משלמים ואנו נמצאים בתקופה לחוצה.
    אך החשש הוא שמעבר נוסף יהווה עבור הילדה בעיות עתידיות שכן היא משנה פרצופים שוב ...(למרות שבסך הכל נמצאת 4 ימים במשפחתון), שיקול נוסף הוא האם כדאי להעבירה ממסגרת מצומצמת של משפחתון של 9 ילדים לגן של 18 ילדים?

אשמח לעצה בדחיפות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעבר מגן לגן

לימור
    01/02/2013

שלום לך אמא יקרה,
    אני מניחה שמעבר לעניין הכלכלי את רוצה את הטוב ביותר עבור בתך.
    אם כך, לתינוקת בת עשרה חודשים אני ממליצה קבוצה כמה שיותר קטנה של ילדים. בעניין ההסתגלות, יש תינוקות שמסתגלים בקלות ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן ויותר קשה להם. אני מניחה שאת מכירה את בתך יותר טוב ממני ותוכלי לתת את התשובה. בכל מקרה ארבעה ימים נראה לי לא משמעותי עבור הילדה.
    כשאת בודקת גן כדאי לך לבדוק שהסביבה החינוכית מאפשרת לה למידה והתפתחות. תבררי גם מה סדר היום.
    בכל מקרה מאחלת לך המון הצלחה
    לימור :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי להעביר תינוק ממסגרת למסגרת - תגובה

ד``ר אורה רבר
    03/02/2013

שלום לך אימא יקרה
    ארבעה ימים הם לא ממש משמעותיים ולכן אני לא רואה בעיה מיוחדת בהעברה לגן שאת מעדיפה, יחד עם זאת מסגרת של תשעה ילדים או 18 זהו הבדל מאוד משמעותי בגיל צעיר זה. השאלה היא כמה מטפלות יש על כמה מספר ילדים. אם היחס בין מספר המטפלות למספר הילדים דומה בשני הגנים, אני לא רואה מניעה להעביר לגן שאת מעדיפה. שיקול כלכלי אינו מילה גסה, אם הוא לא מרע את מצב הילד.
    בהצלחה אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו