מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם כדאי להעביר תינוק ממסגרת למסגרתלירז31/01/2013
יש לי בת בגיל 10 חודשים, לאחר חיפוש ארוך ומייגע מצאתי משפחתון טוב והכנסתי אותה לפני כ4- ימים, נראה שהיא מסתדרת ממש יפה מבחינת ההסתגלות.
כיום חזרו אליי מגן שרציתי לרשום אותה והודיעו לי שיש מקום פנוי- השיקול הוא כלכלי.
מדובר בהפרש משמעותי של הסכום הודשי אותו אנו משלמים ואנו נמצאים בתקופה לחוצה.
אך החשש הוא שמעבר נוסף יהווה עבור הילדה בעיות עתידיות שכן היא משנה פרצופים שוב ...(למרות שבסך הכל נמצאת 4 ימים במשפחתון), שיקול נוסף הוא האם כדאי להעבירה ממסגרת מצומצמת של משפחתון של 9 ילדים לגן של 18 ילדים?
אשמח לעצה בדחיפות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מגן לגן
לימור01/02/2013שלום לך אמא יקרה,
אני מניחה שמעבר לעניין הכלכלי את רוצה את הטוב ביותר עבור בתך.
אם כך, לתינוקת בת עשרה חודשים אני ממליצה קבוצה כמה שיותר קטנה של ילדים. בעניין ההסתגלות, יש תינוקות שמסתגלים בקלות ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן ויותר קשה להם. אני מניחה שאת מכירה את בתך יותר טוב ממני ותוכלי לתת את התשובה. בכל מקרה ארבעה ימים נראה לי לא משמעותי עבור הילדה.
כשאת בודקת גן כדאי לך לבדוק שהסביבה החינוכית מאפשרת לה למידה והתפתחות. תבררי גם מה סדר היום.
בכל מקרה מאחלת לך המון הצלחה
לימור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי להעביר תינוק ממסגרת למסגרת - תגובה
ד``ר אורה רבר03/02/2013שלום לך אימא יקרה
ארבעה ימים הם לא ממש משמעותיים ולכן אני לא רואה בעיה מיוחדת בהעברה לגן שאת מעדיפה, יחד עם זאת מסגרת של תשעה ילדים או 18 זהו הבדל מאוד משמעותי בגיל צעיר זה. השאלה היא כמה מטפלות יש על כמה מספר ילדים. אם היחס בין מספר המטפלות למספר הילדים דומה בשני הגנים, אני לא רואה מניעה להעביר לגן שאת מעדיפה. שיקול כלכלי אינו מילה גסה, אם הוא לא מרע את מצב הילד.
בהצלחה אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)