ילד שמסרב שאביו יקלח אותו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שמסרב שאביו יקלח אותו
    יעל
    13/02/2013

שלום יש לי ילד בן 7, כאשר אני בבית תמיד מעדיף שאני אקלח אותו ולא אבא שלו.
    השבוע הייתה ציטואציה שהילד התעקש שאני אקלח אותו, שאלתי את בעלי בשקט אם הוא מקלח אותו- אמר " לא יודע". הילד היה במקלחת כ-5 דקות שבהם המשיך לקרוא לי . לאחר שראיתי שבעלי לא ניגש אליו, נכנסתי לקלח אותו. בעקבות זה בעלי כעס עלי מאוד שאני גורמת לילד לשנוא את אביו ומעודדת אותו להעדיף אותי על פניו ושזה נזק חינוכי בלתי נסלח וכו'...
    יש לציין כי רוב המוחלט של הזמן אני מקלחת את הילדים ורק פעם בשבוע בממוצע בעלי נוכח בבית בזמני המקלחות.
    מה הייתי אמורה לעשות בסיטואציה כזו? ואם היא תחזור על עצמה איך להיתנהג?
    אודה לתשובתכם המהרה.

תודה,

יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שמסרב שאביו יקלח אותו

הוספת תגובה

• ילד שמסרב שאביו יקלח אותו - תגובה

ד``ר אורה רבר
    18/02/2013

שלום לך אימא יקרה
    אכן רצוי שהילד יתרגל ששני ההורים נושאים בתפקידי ההורות כולל מקלחת.
    קבעו ביניכם יום קבוע שבו האב מקלח את הילד. אמרו מראש לילד כי ביום..... זה יום המקלחות של אבא, כדאי שתוסיפו לכך את שישי ושבת, מתוך הנחה כי בימים אלו האב בבית. אם הילד מסרב פשוט צאי מהבית כחצי שעה לפני זמן המקלחת. חשוב שתזמו פעילויות נוספות שבהן משתתפים רק האב והילד, משהו שאהוב על שניהם. על מנת שיתרגלו זה לזה ללא הנוכחות שלך.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו