2 שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות חשובות
    מור
    13/02/2013

שלום,
    יש לי 2 שאלות חשובות בקשר ל- 2 הבנות שלי:

1. ילדה בת שנה ו-3 חודשים, מהרגע שאני מביאה אותה מהגן היא לא מתעניינת בשום משחק צמודה אליי פיזית לרגליים , אם אני "נעלמת" לה לרגע היא ממש בוכה, לפעמים נשכבת על הרצפה ולא קמה עד שאני מרימה אותה.

2. בתי הבכורה בת 3 וחצי, לא מסכימה שאבא שלה יטפל בה בשום אופן, היא כל הזמן "רוצה רק את אמא" ואם אני יוצאת מוקדם בבוקר נגיד ובעלי צריך לארגן אותה ממש ממש קשה לו. או בערב לקלח אותה או להשכיב אותה לישון, לא משנה מה היא רוצה אותה רק אותי. ודווקא הוא מלא סבלנות אליה משחק איתה הרבה
    ניסינו להסביר לה הרבה פעמים שאנחנו שותפים ולפעמים אמא לא יכולה ואבא פנוי, היא לא מוכנה.

אודה לתגובה,

מור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות חשובות

הוספת תגובה

• 2 שאלות חשובות - תגובה

טובי פלד
    14/02/2013

שלום רב מור
    לגבי הבת הקטנה הרי התנהגותה מצביע על רמת חרדה גבוהה יחסים המתבטאת בחרדת נטישה .תתחילי להרגיל אותה להיות גם עם אחרים .
    לגבי הבת השניה זה יכול להצביע על רמת רגישות גבוהה, ורמת חרדה גבוהה המתבטאת בקושי להסתגל לשינויים.תני להם להיות יותר עם אבא ועם אנשים אחרים. ואל תגלי רמת התרגשות גבוהה כשאת נפרדת מהן , קצר וענייני .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו