חוסר בטחון בילדה בת 3.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון בילדה בת 3.5
    מלי
    20/02/2013

היי יש לי ילדה בת 3.5 היא ילדה מדהימה באמת!!!! יש לי איתה בעיה של חוסר בטחון עצמי, כל פעם שבאים אליה חברים או דודנים בני גילה, הילדה נהיית קפואה, כאילו מחפשת מה לעשות עם עצמה. כל פעם אני רואה את כל הילדים משחקים ביחד והיא בצד לבד מעסיקה את עצמה, הלב שלי נקרע מזה! אני רוצה לציין שבבית, היא הילדה הגדולה, יש לה אח קטן ממנה בשנה ותמיד אנחנו נותנים לה להיות אחראית על דברים בבית. היא גם לא אוהבת ללכת למסיבות, לימי הולדת, היא גם לא רוצה להתחפש בפורים!!!! הייא לא אוהבת להיות במרכז העניינים, ולמשוך תשומת לב. היא נרתעת מכל התקהלות אנשים. זה שלב מאוד חשוב של בניית בטחון עצמי, מה עליי לעשות איתה כדיי להעלות לה אותו??? עוד משהו שלא מובן לי אצלה, כל פעם שהיא רואה תמונות או סרטונים של עצמה, הילדה בוכה, נכנסת ל"דאון" מטורף! למה זה ? על מה זה מעיד? מה עליי לעשות בנושא????
    מחכה לתשובה בהקדם- תודה מלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בטחון בילדה בת 3.5

הוספת תגובה

• חוסר בטחון בילדה בת 3.5 - תגובה

טובי פלד
    20/02/2013

שלום רב מלי
    לילדה שלך יש רמה גבוהה של חרדה חברתית.זו תכונה מולדת.
    כדאי לך ללמוד איך להתייחס לזה כי זה לא יעלם.בגדול עדיף לא ללחוץ לא להעיר ולא להתייחס . אפשר לדבר איתה ב4 עיניים.אפשר גם ללכת לייעוץ חד פעמי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו