תנוקי בן חודש שלא ישן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנוקי בן חודש שלא ישן
    הדס
    03/03/2013

בני בן החודש תינוק סקרן ורגוע. עם זאת, אוכל המון המון מהנקה/ שאוב, כל שעתיים שלוש ובמשך היום גם לא ישן כלל. בדרך כלל אני מזהה את הפיהוק הראשון ושמה אותו במקום שמתאים לשינה-עגלה או עריסה. לא ניכר שיש התנגדות ,אך רוב הזמן הוא פשוט בוהה, רגוע עם עצמו אך לא ישן!. יש לציין שבלילה הוא כן ישן והבין את ההבדל בין יום ללילה, על אף, כפי שציינתי, שהוא מתעורר רבות לאכול ( אך חוזר לישון יחסית בלי בעיה)
    היום דיברתי עם חברה שהיתה אצל יועצת שינה שאמרה שתינוק בגיל זה חייב לישון 18 שעות ושיש לעשות הכל בשביל שישן. הייא הציע לנטרל כל גירוי חיצוני ולכבות את האור כמו בלילה. אני אמנם חשבתי שזה קיצוני ( יש לציין שאני מדברת בשקט, עושה אויירה במשך היום אך לא מתנהלת בצורה קיצונית כמו שציינה היועצת). מה אגיד-זה עבד-הוא ישן כבר שעתיים וחצי רצוף והיד עוד נטויה...
    האם להתנהל כמו שאמרה יועצת השינה או שלדעתכם לכבות לגמרי את האור במשך היום ולא לאפשר שום גירוי חיצוני יבלבל בין היום ללילה ( בהנחה שהוא לא נרדם בלי חושך מוחלט)...
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנוקי בן חודש שלא ישן

הוספת תגובה

• אשמח אם תענו לי.תודה.

הדס
    13/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מומחית אבל מנסיון...

הילה
    13/03/2013

קודם כל אני לא חושבת שתינוק ח-י-י-ב 18 שעות. מדובר בחודש הראשון על 16-18 שעות במצטבר ובחודש השני משהו כמו 15 שעות. כמובן כל ילד שונה מהאחר. אז לפי מה שנראה בנך כבר בחודש השני לא?
    לגבי החשכה ביום- מניסיון זה עלול לשבש להם והם גם מתרגלים לישון בחושך ובשקט ואז בתנאים אחרים מתקשים מאוד לישון. אני הייתי מחשיכה אך לא כמו בלילה ושומרת על רעש סטטי בבית ,לא חזק. כמו טלוויזיה ברקע. כמובן תשכיבי אותו בחדר שבו הוא ישן ולא בסלון. בכל זאת רוב האנשים צריכים מידה של שקט לשינה טובה.
    הייתי שואלת את רופא הילדים שלו, ולא יועצת שינה, האם זה נורמלי כמות השעות שהוא ישן. תעשי יומן שינה ותכתבי את כל השעות שהוא ישן במממה.
    עם כל הכבוד ליועצות שינה, ויש כבוד, הן לומדות מעט מאוד לעומת רופאים או פסיכולוגים על פיזיולוגיה כך שלרופא טוב תהיה תשובה יותר מוסמכת לומר האם הוא ישן מספיק לצורך ההתפתחות שלו או לא. אם הרופא שלך לא נראה לך בעל ידה מספיק, תתייעצי עם אחר.
    לסיום, יש לי חברות שהתינוקות שלהן היו ישנים ביום בקושי 45 דקות וישנים יחסית טוב בלילה והתפתחו מצוין. שוב, כל ילד וילד זה מקרה פרטי.

המון בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מומחית אבל מנסיון... - תגובה

ד``ר אורה רבר
    14/03/2013

שלום לך אימא יקרה
    אכן לכול ילד הקצב המתאים לו, אני מבינה שהוא מצליח להבדיל יפה בין יום ללילה וזו כבר ברכה אמיתית. שאלי את האמהות שהתינוק שלהם לא למד זאת עד גיל שנה.
    אפשרי לכם להנות יחד מהקצב של התינוק
    הכי חשוב שתהיי רגועה ולא תתחילי לחפש מומחים כאשר הכול תקין
    בהצלחה אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו