לגבי בני בן ה3,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי בני בן ה3,
    צליל
    04/03/2013

שלום בני עוד חודש יהיה בן 3, בזמנו התייעצתי איתך ואמרת לי כמה דברים, היום זה שונה עברנו לעיר אחרת, גן חדש, אח חדש, וזה ממש מקשה עלי עם הילד, הילד עצמו ילד מקסים שעוזר לי עם התינוק, אבל יש מצבים של קנאה, שבורח עם המוצץ שלו, מציק לו ולי, לא מוכן לשחק בחדר שלו בכלל, ונרדם איתי במיטה הזוגית שלנו כל המאצמים כשלו, ניסיתי לישון בדר שלו ואז בלילה הוא קם ובא אלינו, די שובב לא תמיד מקשיב, ובעיקר מציק לאבא שלו שחי איתנו, אבל מציק לו, איך אני מושיבה שישחק איתי , מידי פעם משחק , בפלסטלינה מקראיה לו סיפור, ככה כלום גם לא צפייה בטלויזיה מעניינת אותו אין לי כרגע כסף לשים אותו בחוג, ובטיפת חלב אמרו לגשת להתפתחות הילד כי לא ממש מדבר טוב, בגן החדש ננשך, הסבירו כי דוחף ילדים לוקח להן מוצץ מהפה, בזמנו אמרת לקחת לגינה למרחבים וכן עושה את זה, אבל די מפחדת שהוא סובל מהיפר, מקשב וריכוז בבקשב מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי בני בן ה3,

הוספת תגובה

• לגבי בני בן ה3, - תגובה

ד``ר אורה רבר
    05/03/2013

שלום לך אימא יקרה
    לאור מה שאת מתארת נראה לי כי את זקוקה ליעוץ יותר מעמיק לאבחון הילד ולהדרכה הורית בעקבות אבחון זה
    טוב תעשי אם תקבלי את ההצעה של האחיות מטיפת חלב ותפני למכון להתפתחות הילד
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו