הילד מתוסכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד מתוסכל
    ריקה
    12/03/2013

שלום
    יש לי בן בן ארבע ילד שגדל ונולד באמריקה לפניי כחודש חזרנו ארצה ומיד לאחר שבוע הכנסתי אותו לגן הוא היה ממש שמח והשתלב מהר. עוד כשהיה קטן יותר במסגרות הקודמות בחו״ל תמיד ציינו בפניי שהוא נורא חכם ובוגר ואפילו מספר פעמים העבירו אותו לכיתה של בוגרים יותר. כיום לאחר 3 שבועות צוות הגן (גננת וסייעת) נגשו אליי וציינו בפניי שהילד לא מוצא עצמו בגן שנורא משעממם לו שהוא חכם ובוגר מדיי ושכדאי לנסות להעביר אותו כבר לגן חובה כי חבל עליו. התייעצתי עם מישהיא בעירייה אמרה שחבל לי על הזמן שלי ולא כדאי לנסות מכיוון שזה לפי תאריך לידה. הילד מתנגד ללכת לגן ומתחנן להשאר בבית הוא חוזר נורא אנרגטי ואפילו קצת כועס. הציעו לי התערבות של פסיכולוגית שתאבחן אותו ואז אפשר יהיה להעביר אותו האם כדאי לי או שעדיף לסיים את השנה הזאת ולחכות ולצפות שדנה הבאה בגן חובה הוא יהיה מגורה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד מתוסכל

הוספת תגובה

• הילד מתוסכל - תגובה

טובי פלד
    14/03/2013

כדאי לך לנסות להעביר אותו למסגרת אחרת אבל תלוי איזה ,כבר עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו