מאז הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאז הלידה
    חן
    17/03/2013

אני בחרדות לנהוג. התינוק שלי בן שלושה שבועות ואני ממש מפחדת לעלות איתו על הכביש כשאני ליד ההגה. זה מאוד מגביל אותי, בייחוד עכשיו שאני צריכה להגיע לטיפת חלב ולרופא ומוניות זו הוצאה גדולה מדיי. האם זה נורמאלי ואיך אפשר להתגבר על הפחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאז הלידה

הוספת תגובה

• מאז הלידה - תגובה

טובי פלד
    17/03/2013

שלום רב נסי לעבוד על עצמך .אפילו אם תכריחי את עצמך. אם אפשר סעי עם עוד מישהו. אם זה לא יעזור תלכי לטיפול קצר בנושא.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי בחשבון

ורד
    19/03/2013

שהחרדות הן גם חלק מההורמונים כך שזה נורמלי! הדרך היחידה להתגברעל הפחד היא לעמוד מולו וזה אומר להתחיל לנהוג - אין ברירה. אם זה יעזור לך יש היום מערכות שאפשר להתקין ברכב להתראה מפני תאונות - אנחנו התקנו כזו של איווקס למשל - כך שאולי דבר כזה יוכל קצת להוריד ממך לחץ. אבל בכל אופן, אני ממליצה לך לנשום עמוק בכל פעם שאת עולה על הכביש ופשוט לעבוד על עצמך במחשבות חיוביות, גם תתחילי בנסיעות קצרות. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו