ילדה בת שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנה וחצי
    לרה
    08/04/2013

שלום רב,
    בתי בת שנה וחצי, ילדה שמחה שאוהבת לחבק ולנשק, ואוהבת מאוד תשומת לב, היא ילדה ראשונה, נכדה ראשונה... ויודעת שהיא המרכז.
    היא ילדה מאוד נוחה,בעיקר כשהיא לא איתנו (ההורים). דבר שאני יודעת כטבעי.
    כשאני אוספת אותה מהגן היא רוצה ידיים ואני נותנת לה כי היא לא ראתה אותי כל היום ורוצה להיות איתי. אבל אז כש רוצה להוריד אותה היא לא מוכנה נועלת את הרגליים ולא נותנת לי להוריד אותה. בסוף אני מורידה אותה תוך כדי שאני מראה לה שמהו שמושך את תשמת לבה.
    הבעיה היא שבשבועיים אחרונים, היא כועסת כל פעם שאומרים לה לא!, וצועקת דייי!!! ועושה פרצות כועס ועם האצבע נו, נו, נו (שלא למדה ממני כי אני לא משתמשת בנו נו נו, אני לא אוהבת את הביטוי הזה). היא כועסת בעיקר איתי, ואני לא יודעת איך להגיב... לה לעשות, בעלי אומר לה, לא לכעוס על אמא, לכי תיתני לה נשעקה, לא יפה.
    אבל אני יודעת שזה טוב שהם מראים שכועסים, אבל לא יודעת מה לעשות. פעם היא כשהרביצה לי ואני הסתכלתי אליה כועסת בלי להגיד מילה, היא הורידה את המבט ושינתה את הטון דיבור....
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שנה וחצי

הוספת תגובה

• ילדה בת שנה וחצי - תגובה

טובי פלד
    08/04/2013

לרה היקרה הסיפור שלך מצביע על קושי בהשמת גבולות .זה לא נכון לומר שזה טוב להביע כעס.היא כועסת כי היא התרגלה לקבל ממכם הכל בלי גבולות. אני מציע לך להתחזק ולהבין שאת צריכה לאכוף עליה משמעת והתנהגות מכבדת . זה לא תקין שהיא נוחה עם כולם ובכם היא מזלזלת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו