איך לעודד תינוק בן 10 חודשים לשתות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לעודד תינוק בן 10 חודשים לשתות?
    שלי
    18/04/2013

הבן שלי סרבן מים, אני לא יודעת מה לעשות איתו.. האם כדאי לשים קצת פטל? איך אפשר לעודד אותו לשתות? כל פעם אני במלחמה איתו על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בגיל הזה

רונית
    23/04/2013

הם עדיין לא ממש שותים, כלומר הם רק מתחילים עם ההרגל הזה של השתייה, גם מבחינת נוזלים אין לך מה לדאוג משום שהוא מקבל את הנוזלים מהתמ"ל ומהירקות והפירות. יחד עם זאת כדאי כן להתעקש על שתייה מידי פעם על מנת להקנות את ההרגל. אני באופן אישי ממש לא הייתי מוסיפה פטל (מלא בסוכר וממש לא נחוץ!) את יכולה לנסות לתת לו מאיזשהו בקבוק שהוא אוהב, או להחליף את הבקבוק הקיים, אני יכולה לומר לך שלי הייתה את אותה הבעיה, ובגיל שנה בערך התחלתי לתת לו את הבקבוקים הקטנים של מי עדן והוא שתה אותם בשמחה, ייתכן וזה בגלל שכבר הוא התחיל להרגיש בעצמו צמא, או שבגלל שזה כאילו כמו של הגדולים וייתכן שזו סיבה אחרת לחלוטין, לא התעמקתי בזה יותר מידי העיקר שהוא שותה :) תנסי כל פעם לתת לו קצת, לאט לאט הוא יפתח את הרגל השתייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו