בן שנה נרדם רק בהנקה, כלום לא עוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה נרדם רק בהנקה, כלום לא עוזר
    טל
    13/06/2013

שלום,
    בני בן שנה וחודש, לא לוקח מוצץ (למרות שניסינו מאז שהיה בן יומיים ועד היום), לא מוכן לקחת בקבוק לפני שינה. המיטה שלו צמודה למיטתנו ככה שבמהלך הלילה ובשנת צהריים אני מניקה אותו בשכיבה עד שהוא נרדם. השינה שלו אינה רצופה, בצהריים מתעורר אחרי 40 דקות, לוקח קצת ציצי ונרדם שוב. בלילה קם כל שעה וחצי.
    ניסיתי להפריד בין שינה להנקה, אבל הניסיון כשל. שום ליטופים, נשיקות, סיפורים, בקבוקים לא עוזרים. הוא בוכה ללא הפסקה ומכניס את עצמו להיסטריה מטורפת עד שכעבור שעה אני מוותר ומביאה לו ציצי. הייתי יכולה להמשיך הלאה אבל אני מפחדת שבכי כזה מזיק לו, הוא ממש צווח וכמעט מקיא. אני יושבת לצידו, אני מחבקת אותו, אני לוקחת אותו על הידיים, מלטפת אבל זה פשוט לא עוזר, הוא לא נרגע לרגע.....
    מה לעשות? איך לשבור את ההקשר בין הנקה להירדמות מבלי להביא אותו להיסטריה כזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן שנה נרדם רק בהנקה, כלום לא עוזר - תגובה

טובי פלד
    19/06/2013

שלום טל את עושה טוב מאד שאת נונתנת לו לישון לידכם תמשיכו כך. התגובה של הילד היא חרדה .אני מציע שתתנו לו לינוק ולהירדם כל עוד אתם יכולים . הוא זקוק לזה. הוא יגמל בעצמו כשיהיה מוכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו