מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 3וחודשיים, לא קשוב ולא גמולצליל26/06/2013
שלום בני בן 3וחודשיים עברנו עיר, נולד לי לפני חצי שנה תינוק, יש לוחדר עכשיו משלו עד עכשיו ישן איתנו(לצערי לא נכנס כלל לחדר הזה ישן איתנו)הרבה דברים עבר ב7חודשים האלו, ואני רואה את הקושי, יש מצבים שהוא נהדר מקשיב משחק בפלסטלינה, יש מצבים שעושה דווקא אחרי שהבאתי לו דברים והרעפתי אהבה פתאום קופץ לכביש לא יודעת כבר איך להתנהג איתו, לא ישן בחדר שלו, מרים יד על אבא שלו עושה לו דווקא, לא גמול מבקשת שיגיד , זה בקושי שעוזר מפחדת בגן עיירה כי לא מקבלים ילדים עם טיטול, עזרה בבקשה , התחלתי לתת שמן דגים ב3שבועות האחרונים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לבעיה של הילד בן ה3
צליל27/06/2013היום היה מקרה מזעזע, הייתי אצל הורי ובני הגדול נשך את התינוק באצבע שלו התינוק לא נרגע בכה ללא הפסקה עד שהתעייף, אני לא יכלותי לראות את המחזה הנוראי סטרתי על הלחי של בני,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבעיה של הילד בן ה3 - תגובה
טובי פלד30/06/2013צליל היקרה
קודם כל אל תרגישי כל כך גרוע כי נתת לוסטירה.שום נזק לא נגרם לו. אולי זה יעזור .זה בסדר גמור שהוא ישן אתכם בחדר זה רק מחזק אותו. לגבי התוקפנו והדווקא.יתכן ופינקתם אותו יותר מדי ולא שמתם לו את הגבולות.הילד כנראה נולד עם רמת תוקפנות ופעילות גדולה ויתכן שהוא גם מקנא בתינוק.עליכם להיות מאד תקיפים הנוגע לפגיעה בתינוק.הוא ילמד להתייחס לתינוק ובסוף הם יהיו חברים טובים. אבל יתכן שאתם צריכים ייעוץ יותר ממוקד ומפורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לילד בן ה3 שנים,
צליל06/07/2013היי תודה רבה, באמת לא ידעתי הייתי בטוחה שעשיתי נזק, יעזור הסטירה שנתתי? אני לא בעד להמשיך ולתת זה קרה חד פעמי, היכן יש מקום לקחת את הילד שיבדקו יראו יעשו לו איבחון, כרגע עבר איבחון לגבי הדיבור ומחכים בתור אני מחפשת משהו שיראו אותו באופי, הריגשי שלו, רופא ילדים אמר שיתן לי הפניה לפסיכולוג ילדים אני במכבי לא יודעת אם יש סיבסוד אתה יכול להפנות אותי? זה מחמיר מיום ליום ערב שבת חזרנו מהורי בעלי היה בדירה איך שהגענו בעלי חיכה למטה נישק וחיבגק אותו ובכלל לא התייחס לתינוק בכוונה, שעלינו ישר הילד ירק על בעלי בעט בו, ונתן סטירה, אני חסרת אונים כבר, (לוקחת את הילדים להורי כדי לשבור את המתח שבבית)ודי קשה העיניין של המיטה כי בעלי יצא מהחדר ולא ישן איתנו חצי שנה, כי אין מקום לשלושה,שבת שלום,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לילד בן ה3 שנים, - תגובה
טובי פלד07/07/2013שלום צליל
לדעתי הילד מרגיש שהוא יותר חזק ממכם ומרגיש שאתם צריכים לעשות מה שהוא אומר לכם.הוא מרגיש השולט והדומיננטי בבית.האהבה שאתם רעיפים אליו מתפרשת אצלו כחולשה.
כשהאבא לא ישן עם האמא והילד לוקח את מקומו הוא מרגיש השולט ורצה לסלק אוטו מהטריטוריה.
האופי התוקפני של הילד בא לידי ביטוי.
כדאי ללכת לייעוץ פרטני ממוקד. אפשר לפתור את הקושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)