מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת ללא גבולות ..שירן30/06/2013
שלום ,
היה לי קשה לבחור כותרת , יש מספר נושאים שאני מתקשה להתמודד איתם .
אני אמא לתינוקת בת 2 ושמונה חודשים , ילדה יחידה לזוג הורים צעירים החיים בבית קטן .
הילדה לא נרדמת בשעה מוקדמת , היא שוכבת במיטה גם שהיא נורא עייפה ולא נרדמת , היא רואה קצת טלויזיה ואז אני מכבה לה .. היא מתחילה לבכות ולצרוח אתמול בכתה כמעט שעתיים עד שכבר לא יכולתי נתתי לה אקמול ונרדמה עליי , יצאתי כבר מדעתי אין לה הרתעה אני ואבא שלה צועקים עלייה היא לא נרתעת מכלום .
דבר נוסף שהיא עושה ברגע שהיא לא מקבלת מה שהיא רוצה היא עושה פיפי בבגדים , האם זה בכוונה או שיוצא לה בגלל הבכי ?
אנחנו כבר מתוסכלים ולא יודעים מה לעשות , כלום לא מפחיד אותה והיא לא נרתעת .
בבקשה עצות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת ללא גבולות .. - תגובה
טובי פלד30/06/2013הי שירן
הצעקות והעצבים שלכם מיותרים.גם לא עוזרים. אולי זו ילדה שהתרגלה לקבל כל דבר ? אם היא לא ישנה אתכם בחדר תנו לה לישון אתכם בחדר. אם לא אחד מכם יכול להיות אתה עד שהיא נרדמת . לגבי הפיפי אל תעשו כלום תחליפו לה בשקט. תעמדו על מה שחשוב לכם בלי לוותר אבל בלי צעקות. אם זה לא עובר תוך חודש פנו לייעוץ, או פנו שוב לפורום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת ללא גבולות..
שירן01/07/2013תודה על התשובה שלך ד"ר ..
היא אכן ילדה יחידה ונכדה יחידה ומקבלת מה שהיא רוצה , היא ישנה איתנו במיטה , אם לא איתנו , לא נרדמת ...
כשהטלויזיה דולקת היא לא נרדמת ושאני מכבה היא לא מפסיקה לבכות ולצרוח להתפרע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)