גמול מפיפי בטיטול כבר שנה וקקי לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמול מפיפי בטיטול כבר שנה וקקי לא
    חני
    12/07/2013

שלום, בני בן ה 3 וחצי מאוד חכם ובוגר - ילד רביעי - גמול מפיפי שנה מטיטולים, הוא מאוד אוהב טיטולים... מחבק אותם ומתרגש שאני מחליפה לו ציורים. קקי הוא לא מוותר רק בטיטולים.הוא סוג של ילד פחדן, הןא מפחד גם בימי הולדת מבלונים מרעשים חזקים וכו' אני לא יודעת אם זה קשור אבל הוא פחדן. הוא אמר לי שהוא מפחד לעשות קקי בשירותים והוא לא רוצה. ניסינו אין ספור פעמים וגם הבטחנו לו מתנות ופרסים. בעוד חודש הוא עולה לגן עריה ואני ממש אובדת עצות. הגענו למצב שאנחנו כועסים עליו... כי אנחנו לא יודעים איך להתמודד בהתחלה היינו סובלנים. עלה רעיון לא לקנות יותר טיטולים הביתה. אבל האם זאת השיטה? הוא לא מסכים בישבנון ולא בסיר. את שלושת ילדיי הגדולים גמלתי בסדר איתו אנחנו תקועים. איך להמשיך להתמודד איתו? האם להרפות ממנו ולהציע לו לעשות בשירותים ביפה ואם לו אז להשים לו טיטול? כך פעלנו עד היום או לשנות אסטרטגיה ולהוציא את הטיטולים מהבית לאלתר ולתת לו להתמודד??? שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמול מפיפי בטיטול כבר שנה וקקי לא - תגובה

טובי פלד
    14/07/2013

חני שלום
    אל תפחדי .הילד שלך יגמל ויעשה קקי כמו כולם , זה יקח לו יותר זמן. אני לא מציע להלחיץ אותו ולא מציע ללחוץ עליו. תני לו את הזמן. תעזבו את זה לחלוטין. זה יבוא מעצמו.אל תתרגזו עליו . לילד יש רמה יורת גבוהה של חרדות רבל הוא יתגבר על זה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו