גמילה מחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    ענת
    10/08/2013

שלום

הבן שלי בן שנתיים ושמונה חודשיים

בפסח רציתי להתחיל בגמילה אך הילד לא הסכים בכלל להוריד את החיתול.

הוא עוקב אחרינו לשירותים, יודע ששם עושים פיפי וקקי,
    לפני שהוא עושה קקי בחיתול הוא מודיע לנו אבל עדיין לא מסכים לעשות בסיר או בשירותים או להוריד חיתול. כל פעם שנדרש לכך הוא מתחיל לבכות ולדרוש שנשים לו חיתול.

מה עושים??

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

• ועוד קצת מידע

ענת
    10/08/2013

עוד קצת מידע שאולי יעזור

לילד יש איחור שפתי (או דיספרקציה). ההבנה שלו את השפה מעולה אך הדיבור שלו משובש ולא ברור.
    נולד לנו תינוק חדש לפני חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד קצת מידע - תגובה

ד``ר אורה רבר
    12/08/2013

שלום לך אימא יקרה
    אני מבינה שניסיתם ולא הצלחתם, חבל שלא פניתם להדרכה מתאימה לפני לידת התינוק.
    נכון לעכשיו אני מציעה לרדת לגמרי מנושא הגמילה. שינויים משמעותיים בחיי הפעוט הם הזמן הבלתי מתאים ביותר לגמילה. וללא ספק הולדת אח חדש הוא אחד השינויים הגדולים והמשמעותיים ביותר בחיי ילדכם הבכור. לכן אל תורידו חיתול, אל תבקשו , אל תפצירו, התעלמו לחלוטין מהנושא.
    כאשר ביניכם יהיה בשל נפשית הוא יבקש. כאשר יבקש שתפו איתו פעולה בלי לחץ ובלי ביקורת על "פספוסים"
    בהצלחה אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו