גמילת תאומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילת תאומות
    תתיאנה
    15/08/2013

בוקר טוב,

אני אמא לתאומות בנות שנתיים וחודש. כבר מלפני כמה חודשים אחת התאומות התחילה לבקש שאני אוריד לה את החיתול בכל פעם שהיא עושה קקי או פפי. נראה לי שזה מפריע לה ושכבר היא מוכנה לגמילה. יש לציין שהיא מדברת ברור ומתאימה לגילה. לעומתה אחותה לא הגיבה לא מעניין ואתה כל הנושא הזה, לכן אמרתי אני מתחילה גמילה עם זאת "שמוכנה".

הבאתי סיר ושמתי ליד השירותים והסברתי לה שאנחנו מורידים חיתול ועושים בסיר או באסלה איפה שאת רוצה. פתאום השנייה רצתה להוריד וללבוש תחתונים ולעשות בסיר ,
    אמרתי יאללה נתן לה הזדמנות.

היום אני אחרי 10 ימים, הילה "המוכנה" עושה לי את המוות, לא רוצה לשבת לא על סיר ולא על אסלה כל היום מפספסת, בכל פעם שאני שואלת אותה אם יש פיפי היא עןנה לא,
    היא רוצה תיתול, והשניה כמעט גמולה, אני מזכירה לה והיא נכנסת בכיף, היא מודיעה לפעמים, מפספסת פה ושם אבל לא משהוא רציני. מה לעשות האם להחזיר לילדה שמסרבת ובוכה וצועקת שלא רוצה לשבת על האסלה את החיתול ולחכות עוד קצת ???
    או להיתעקש?? זה ממש נהיה קשה איתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילת תאומות

הוספת תגובה

• גמילת תאומות - תגובה

ד``ר אורה רבר
    15/08/2013

שלום לך אימא יקרה
    לגבי זאת שהולך איתה יפה המשיכי כפי שאת עושה היום, אל תזכירי יותר מאשר פעם בחצי שעה ואם היא מפספסת החליפי את התחתון בלי להוסיף מילים מיותרות.
    ומה עושים עם ה"מוכנה"?
    עושה רושם שה"מוכנה " "עושה דווקא". נהלי איתה שיחה קצרה כאשר אחותה לא נוכחת ושאלי אותה אם היא רוצה את החיתול או לעשות בסיר/באסלה? כבדי את תשובתה.
    אל תוסיפי מילים כמו חבל או אבל אחותך וכו'.... אם מבקשת לעשות בסיר/באסלה לבשי לה תחתונים, הזכירי לה רק פעם בחצי שעה, אם היא מפספסת את תכעסי, החליפי את התחתון הרטוב וחזרי לסדר היום הרגיל ללא מילה מיותרת.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו