כמעט תאונה עם הילדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט תאונה עם הילדות
    מירית
    08/09/2013

יש לי 2 ילדות, תאומות. בנות 4. לאחרונה בעת נהיגה איבדתי ריכוז מה שבד"כ לא קורה לי ולמזלי זה היה במהירות נמוכה והספקתי לבלום בחוזקה ולכן לא קרה כלום בפועל אבל אני לחצתי והילדות שהיו איתי באוטו גם נחלצו. ניסיתי להרגיע אותן כמה שיכולתי ולנחם אבל לא בטוחה אם זה מספיק. איך אפשר לעזור להן להתגבר על החוויה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמעט תאונה עם הילדות

הוספת תגובה

• כמעט תאונה עם הילדות - תגובה

טובי פלד
    08/09/2013

הכי טוב לא לדבר על זה . ולהישאר תמיד חגור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

נירית
    10/09/2013

קודם כל, תודה לאל שחזרת לריכוז בזמן ולא קרה אסון..
    אני ממליצה לך לשבת ולדבר עם הילדות על מה שקרה (בעיקר עם הגדולה) ולשאול אותן האם הן פוחדות בזמן הנסיעה מאז שזה קרה, ואם כן אז תסבירי לה שזה קורה לפעמים ועכשיו הכל בסדר.

דבר שני, הייתי ממליצה לך להתקין ברכב מערכת התרעה למניעת תאונות. המערכות האלה יודעות להבחין כאשר ישנה סטייה מהנתיב, אי שמירת מרחק וכו', וכך תוכלי להיות בעצמך רגועה יותר. ילדים באוטו יכולים לפעמים להסיח את דעתנו, וזה יכול למנוע אסון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקירה

מירית
    11/09/2013

תודה, מיד בודקת את העניין הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו