בעיה נמשכת עם גמילה מטיטול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה נמשכת עם גמילה מטיטול
    יסמין
    09/09/2013

שלום
    יש לי ילד בן 2 ו10 חודשים הוא גמול כמעט שנה כאשר כל הדרך היו המון עליות ירידות ורגרסיות שלא ראינו מתי מסתיימות, (יצא שעד עכשיו הוא לא גמול ב100%) השנה נכנס לגן עירייה, כאשר כחודש לפני תחילת הגן הוא התחיל לעשות קקי בתחתונים ולא אומר כלום וזה משהו שחוזר על עצמו עד עכשיו, אציין שפיפי הוא אומר ואפילו הולך ועושה לבד בשירותים.
    כמו כן גם בלילה הורדנו לו טיטול וכמעט לא מפספס. (אם עושה ממש לפני השינה)
    אציין שלפני כשלושה חודשים נולדה לו אחות חדשה שקיבל אותה בהמון אהבה וכייף כך שאני לא חושבת שזה כתוצאה מזה. כשזה התחיל היינו מאוד כעוסים כלפיו אבל הגעתי למסקנה שזה לא הפתרון, וכשזה קורה עכשיו אני פשוט מתעלמת, שוטפת אותו ומזכירה לו שעושים רק בשירותים אך זה לא נגמר. הגענו כבר למצב של ייאוש -שלא נדבר על קצב קניית תחתונים חדשים.
    אגב בגן פיפי עושה ממש לבד, אבל אם יש לו קקי לדעתי הוא מתאפק עד שמגיע הביתה ואז בורח לו.
    אשמח לעצה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה נמשכת עם גמילה מטיטול - תגובה

ד``ר אורה רבר
    09/09/2013

שלום לך אימא יקרה
    כאשר נולד אח/אחות חדשה יש לצפות לרגרסיה וקרוב לוודאי שזה המצב אצלכם. גם אם הפעוט נראה שמקבל באהבה ובחום את התינוקות זאת אחת הדרכים המוכרות של הפעוטות לקבל תשומת לב נוספת.
    הדרך בה אתם נוקטים עכשיו היא הדרך הנכונה. להתעלם להחליף לשטוף אך אין טעם להזכיר. הוא זוכר וכאשר את כול פעם מזכירה לו מחדש הוא זוכה לתשומת הלב שציפה לה.
    יחד עם זאת זכרו כי הילד זקוק לקבל תשומת לב מהוריו. מצאו זמן מיוחד בשבילו בלי התינוקת שחקו עמו, שוחחו עמו, ספרו לו סיפורים צאו איתו לגן המשחקים חבקו נשקו .....תנו לו להרגיש כי הוא לא איבד את הוריו לאחר הלידה.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו