חייבת תשובה לגבי הסתגלות למעון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת תשובה לגבי הסתגלות למעון
    אמא של פיצה
    12/09/2013

הי, אודה לתשובה, אני אמא לתינוקת בת שנה וחודשיים וחצי , , עד תחילת השנה העלדה הייתה איתי בבית למשך כשנה וחודשיים והייתה מאוד צמודה אלי ותלויה בי...הכנסתי אותה לפני מספר ימים למעון והתחלתי לעבוד אני מסיימת שעה אחרי שהיא מסיימת ובעלי אוסף אותה ומה שקורה שבימים האחרונים היא ממש נדבקת לאבא שלה ופחות רוצה אותי ...בבוקר אני רוצה להכניס אותה למעוו והיא בוכה שאוצה את אבא היום זה כבר ממש פגע בי ...מישהו יודע ממה זה נובע ? אולי כועסת עלי? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חייבת תשובה לגבי הסתגלות למעון - תגובה

ד``ר אורה רבר
    15/09/2013

שלום לך אימא יקרה
    קודם כול חשוב ללמוד לא להיפגע מתגובות של פעוטות אלא לחשוב מה ניתן לעשות בנושא.
    ראשית מצוין שנוצר קשר טוב בין הילדה לאביה וטוב שהוא יכול הוציאה מהגן בכול יום.
    חשבי מה את עושה כאשר את מגיעה הביתה? האם יש לך זמן להקדיש לילדה?, האם את עייפה או מאוד עסוקה בעבודות הבית או.....
    חשוב שתמצאי בכול יום זמן של כמחצית השעה שאותו תקדישי לביתך הפעוטה. שירי לה שירים ספרי לה סיפורים שחקי איתה, רדי איתה לגינה ועוד .....
    לאט לאט היא תשוב גם אליך.
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו