טיפול בתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בתינוקת
    מישהי
    17/09/2013

שלום
    ביתי בת כמעט שנתיים. עד כה הכל עשו במקומי. עכשיו אני צריכה לטפל בה. אתמול ושלשום ניסיתי לקלח אותה ולא הצלחתי היא צרחה בהיסטריה אז שמתי קצת מים וזהו. אני לא יודעת מה לעשות. במשך הערב כדי שלא תבכה ותתלונן אחר כך לאבא שלה ללא הפסקה החזקתי אותה על הידיים והסתובבתי (במשך 5 שעות !!!) וביצעתי כל מה שהיא ביקשה, רק שיהיה שקט ועדיין היא צרחה. היא שונאת אותי (ובצדק, עם היד על הלב נשים כמוני צריך היה לעקר לפני שהגיעו לגיל התבגרות). איך להתנהג איתה? איך לקלח אותה? ללכת לייעוץ אני לא יכולה, גם ככה כל המשפחה אומרת שאין לי שום חוש אימהי ושאני צריכה לעשות מה שהלב אומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בתינוקת

הוספת תגובה

• תוספת

מישהי
    17/09/2013

אגב בגן וסבתא אומרים שהיא ילדה מאוד נוחה וממושמעת. רק איתי היא מרשה לעצמה לעשות כל מה שבאה לה. היא יודעת שמה שאמא אומרת לא מחייב רק אם סבתא או אבא אומרים - להם היא מחשיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת - תגובה

ד``ר אורה רבר
    18/09/2013

שלום לך אימא יקרה
    נראה לי שהשאלות שלך חורגות מתחומי פורום זה
    לכי לייעוץ להורים או ייעוץ משפחתי ניתן לקבל גם דרך הרשויית המקומיות כמעט ללא תשלום
    בברכת חג שמח אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא יקרה

לימור
    21/09/2013

שלום לך,
    אני חושבת שאת איבדת את הסמכות ההורית מאחר שלא נוכחת הרבה עם הילדה. הילדה לא רואה בך סמכות אבל אל תרגישי כל כך רע עם עצמך. את יכולה לקבל הדרכה הורית ועדיין לתקן את המצב. הילדה תתרגל בהדרגה לשמוע לך. יכול להיות שאת צריכה להיות נוכחת בטיפול השוטף בה לצד מי שמטפל בה עכשיו ובהדרגה להשתלב בתפקיד כמטפלת עיקרית (אם תרצי בכך כמובן). עלייך ללמוד כיצד לתפקד כהורה, להציב לה גבולות בצורה עיקבית ובהתמדה ואז היא גם תלמד לשמוע לך.
    בהצלחה
    לימור :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו