תינוק בן 3 חודשים שרוצה רק בידיים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 3 חודשים שרוצה רק בידיים..
    מירית
    24/09/2013

בני המתוק בן 3 חודשים אוהב שאחזיק אותו כל הזמן ובנוסף שאעמוד. אם אני יושבת הוא בוכה. זה מגיע למצב שרוב היום אני מסתובבת עם מנשא בבית, כואב לי הגב ואני לא יכולה לעיתים לזוז ממנו כי הוא ישר מתחיל לצרוח וזה מאוד מתסכל...אני מודעת לחשיבות של מגע האם עם התינוק בגיל הזה, ואני מאוד משתדלת לתת לו את המגע הזה כמה שאני רק יכולה (אני מניקה), אך זה קשה לי מאוד פיזית וגם כי יש לי ילד גדול בן 3.5 שגם צריך תשומת לב...
    זקוקה לעצה טובה בדחיפות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק שרוצה רק בידיים

לימור
    25/09/2013

שלום לך אמא יקרה,
    את טוענת שהילד רוצה רק בידיים ולדעתי הילד רוצה את מה שהתרגל אליו. את הרגלת אותו להיות כל היום בידיים שלך ועכשיו קשה לך עם ההרגל המגונה הזה.
    לפי דעתי את צריכה להכחיד את ההרגל של שינה/שהייה על הידיים ולהתחיל בהדרגה כמובן להרגיל אותו לישון במיטתו. מרגע שהחלטת שאת עושה את השינוי את חייבת להתמיד בכך ולאורך זמן עד שיתרגל לישון במיטתו. תתכונני לבכי רב אבל את צריכה לדעת שאת עושה את הדבר הנכון עבורו וגם עבורך ולא להישבר מהבכי שלו צווחני ככל שיהיה. אפשר ללטף אותו, להשמיע מוסיקה קלאסית, לשיר לו ולתת לו מוצץ אבל לא להרים אותו, זה הכלל!!!
    מאחלת לך המון הצלחה
    לימור :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו