בת שלוש שימוש בתנאי לחינוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שלוש שימוש בתנאי לחינוך
    נעמה
    10/12/2013

שלום הילדה שלי בת שלוש וחצי ואני מרגישה שאני צריכה תמיד לומר לה אם לא תעשי כך וכך לא תקבלי כך וכך הכל בהתנאה או באיום. מה כדי לעשות כיצד לבקש בלי התנאי?
    דבר נוסף מבין כל ילדי הגן הילדה שלי בוחרת לשחק עם שני בנים ששפתם אינה נעימה ויפה, התנהגותם מאוד לא מוצאת חן בעיני ובעיני בעלי והקטנה שלנו לומדת מהם את סגנון דיבור התנהגותם לא יפה. מה כדאי לעשות? כיצד להסביר לה? לערב גננת? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת שלוש שימוש בתנאי לחינוך - תגובה

טובי פלד
    11/12/2013

נעמה היקרה
    על פי מה שאת מספרת הילדה שלך נולדה כנראה עם רמת פעילות גבוהה יותר ורמת תוקפנות גדולה יותר ולכן היא נמשכת לבנים שהם תוקפניים יותר . אלה התכונות המולדות שלה . לדעתי את משקיעה בזה יותר מדי אנרגיה ודואגת על דברים שבין כה וכה אין לה שליטה בהם .את עלולה גם לגרום לידה פגיעה בכך שאת לא מקבלת אותה ומשדרת לה שהיא לא בסדר בזה שהיא משחקת עם בנים.
    תני לה לנהל את היחסים החברתיים שלה לפי האופי שלה ,לא יגרם שום נזק. ושפה גסה יותר או פחות אפשר ללמוד בכל מקום ,אם היא נמשכת לזה זה מה שיקרה. לגבי האיומים שאת משתמשת .או שאת מתערבת כל הזמן בחיים שלה ומאד מגבילה אותה או שהיא מאד סקרנית ותוקפנית ומסכנת את עצמה ועליך למנוע את הסכנה .בגיל הזה אין מנוס מלהשתמש בכוח כדי להגן על הילדה.
    בנצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו