גמילה מחיתולים - בן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים - בן שנתיים
    נטע
    31/12/2013

אז הילדון כבר בן שנתיים בדיוק.
    כבר כמה חודשים בלי חיתול בשעות הערות. היתה כבר תקופה ארוכה שהתריע לפני הפיפי ואז הלכנו לשרותים וכמעט ולא היו פיספוסים, ועכשיו אנחנו תקועים בתקופה ארוכה של פיספוסים. הוא לא אומר לפני שיש לו אלא כש(לרוב) כבר רטוב. למזלי הוא משתף פעולה טוב כשאנחנו יוזמים הליכה לשרותים וככה בעצם אני נמנעת מפיספוסים, אני פשוט תוהה אם זו הדרך ועד מתי.... הרי אני רוצה שהוא יגיע למצב שבו יש לו פיפי והוא פשוט קם והולך לעשות, ולא שהוא סומך עלינו שתמיד ניקח אותו.... אני דורשת יותר מידי מבן שנתיים או שזה לגמרי הגיוני? בקיצור - אשמח לעצות בנושא הזה.
    אבל - עוד לא סיימנו את השאלות :)
    קקי - מאז שבלי חיתול בשעות הערות תמיד אומר כשיש לו קקי, אבל מייד מבקש (ומקבל) חיתול ותוך שנייה עושה בחיתול. היו 3 פעמים בלבד בהן ברח לו קקי במכנסיים (וזה בתקופה של כמה חודשים טובים). אבל - לא מוכן לשבת לא בסיר ולא על הישבנון. עושה את הקקי בעמידה וזהו. איך מסיימים את זה....?
    ומה עם חיתול בשינה - מתי לעבוד על זה?
    הלחץ שלי הוא טיפה כי בעוד חצי שנה - כשהפעוט יהיה בדיוק בן שנתיים וחצי, ייצתרף אח חדש למשפחה, ומקריאה פה אני שומעת על ריגרסיות בעקבות הארוע הזה, בטח ובטח לא זמן טוב לבחור כזמן לשינויים, בגלל זה אני תוהה אם ואיך לעשות הכל לפני שהאח החדש יגיע למשפחה, אם בכלל זה נכון מבחינת הגיל.
    תודה למי שקראה עד פה :)
    עצות יתקבלו בברכה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים - בן שנתיים - תגובה

טובי פלד
    02/01/2014

נטע היקרה
    הילד מתבגר וכל תהליך הגמילה ההוא לוחץ מדי . עזבי אותו . אל תתעסקי בזה יותר מדי זה הכל בשלות של מערכת העצבים. הכי חשוב לא להראות לחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו