מפגש עם אמהות מהגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפגש עם אמהות מהגן
    ענת
    31/12/2013

שלום

יש לי ילד בן שלוש ועוד תינוק בן חצי שנה.
    בגן של הגדול יש כמה אמהות שכל פעם רוצות לעשות מפגש אחה"צ.
    אני לא מתה על המפגשים האלו כי אני עייפה אחרי יום עבודה ואני רק רוצה לחזור הבייתה להוריד נעליים ולעבור לבגדי בית. כי אין לי כוח לפטפט פיטפוט ריקני מתוכן עם האמהות מהגן אחרי שכל היום פיטפטתי עם הבנות בעבודה. ואני רק רוצה שקט.

וחוץ מזה אני מרגישה שבמפגשים האלו מצד אחד אי אפשר לדבר כמו שצריך כי הילדים כל הזמן מפריעים ומצד שני אני לא באמת מעבירה זמן איכות עם הילד שלי כי אני עסוקה בלדבר עם האמהות. בקיצור זה לא זמן איכותי בכלל, לא עם הילד ולא עם האמהות.
    השאלה היא האם אני מפספת משהו? אני מפחדת שהילד יפגע מזה שהוא לא רואה חברים מהגן אחר הצהריים? שהוא יגדל לא להיות חברותי.....
    בקיץ עוד נפגשנו יותר עם חברים מהגן, עכשיו בגלל הקור אני בכלל לא יוצאת אחה"צ במיוחד כי יש עוד תינוק בבית.
    יש לציין שהילד בכלל לא מבקש להפגש עם חברים. אבל מצד שני אולי הוא לא חושב/יודע שזו אופציה.
    אשמח לשמוע את דעתכן בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפגש עם אמהות מהגן

הוספת תגובה

• ועוד דבר

ענת
    31/12/2013

אני רוצה רק להוסיף שבגן הוא נחשב לילד חברותי ואהוב . הוא משחק יפה עם כולם.
    ויש ילדים מהגן שמבקשים לשחק איתו אחה"צ.
    אבל הוא לא מבקש להפגש עם חברים אחה"צ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגש עם אמהות מהגן - תגובה

טובי פלד
    02/01/2014

שלום נעמה
    לילד שלך לא יגרם כל נזק מאי הופעתך במפגשי האמהות. כן כדאי לך לעודד מפגשים עם חברים בשביל הבן שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו