מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפגש עם אמהות מהגןענת31/12/2013
שלום
יש לי ילד בן שלוש ועוד תינוק בן חצי שנה.
בגן של הגדול יש כמה אמהות שכל פעם רוצות לעשות מפגש אחה"צ.
אני לא מתה על המפגשים האלו כי אני עייפה אחרי יום עבודה ואני רק רוצה לחזור הבייתה להוריד נעליים ולעבור לבגדי בית. כי אין לי כוח לפטפט פיטפוט ריקני מתוכן עם האמהות מהגן אחרי שכל היום פיטפטתי עם הבנות בעבודה. ואני רק רוצה שקט.
וחוץ מזה אני מרגישה שבמפגשים האלו מצד אחד אי אפשר לדבר כמו שצריך כי הילדים כל הזמן מפריעים ומצד שני אני לא באמת מעבירה זמן איכות עם הילד שלי כי אני עסוקה בלדבר עם האמהות. בקיצור זה לא זמן איכותי בכלל, לא עם הילד ולא עם האמהות.
השאלה היא האם אני מפספת משהו? אני מפחדת שהילד יפגע מזה שהוא לא רואה חברים מהגן אחר הצהריים? שהוא יגדל לא להיות חברותי.....
בקיץ עוד נפגשנו יותר עם חברים מהגן, עכשיו בגלל הקור אני בכלל לא יוצאת אחה"צ במיוחד כי יש עוד תינוק בבית.
יש לציין שהילד בכלל לא מבקש להפגש עם חברים. אבל מצד שני אולי הוא לא חושב/יודע שזו אופציה.
אשמח לשמוע את דעתכן בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר
ענת31/12/2013אני רוצה רק להוסיף שבגן הוא נחשב לילד חברותי ואהוב . הוא משחק יפה עם כולם.
ויש ילדים מהגן שמבקשים לשחק איתו אחה"צ.
אבל הוא לא מבקש להפגש עם חברים אחה"צ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש עם אמהות מהגן - תגובה
טובי פלד02/01/2014שלום נעמה
לילד שלך לא יגרם כל נזק מאי הופעתך במפגשי האמהות. כן כדאי לך לעודד מפגשים עם חברים בשביל הבן שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)