חבר של הבן שלי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר של הבן שלי..
    בת שבע
    13/01/2014

לבני בן 3 יש חבר ממש טוב מהגן כבר משנה שעברה. הבעיה שהילד שלי קטן עדין ורגיש והילד השני חזק, אסרטיבי וגדול פיזית,הם כל הזמן רבים והילד השני מציק לו ומרביץ לו .
    אך למרות זאת הם מאוד אוהבים אחד את השני והבן שלי כל הזמן מדבר עליו בשמחה, רוצה ללכת אליו וכו...
    אני לא ממש מבינה למה בכלל הוא רוצה להיות חבר שלו עם הם כל הזמן רבים. יש לו עוד חברים שאיתם הוא משחק יפה.
    שנית, איך להגיב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר של הבן שלי..

הוספת תגובה

• חבר של הבן שלי.. - תגובה

טובי פלד
    16/01/2014

בת שבע שלום
    יש שתי גישות אחת לא להתערב והשניה לכוון את הבן שלך לחברות יותר טובה.יותר שוויונית
    אני בעד הגישה של כמה פחות להתערב מכיוון שזו בחירה של הילד והוא מפיק ממנה תועלת. בחירה היא טבעית בהתאם לצרכיו. הם כנראה משלימים אחד את השני ומעניקים בטחון וכיף. בגיל הזה החבר לא יגרור לעברינות וסמים . חבר חזק יותר ממנו מלמד אותו ונותן לו בטחון בחברה והוא מעניק לחבר הזה חברה ועוד דברים שהם זקוקים.
    תפקחי עיין אבל אל תתערבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו