העתיד של הילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העתיד של הילד
    אמילי
    15/01/2014

אני לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל אשמח לכל עזרה מכם ומהורים שפה.
    אנחנו זוג צעיר (בני 26) ונולד לנו בן בספטמבר. אין לי הורים שיכולים לעזור לי ככה שהייתי עסוקה מאוד, אנחנו היינו עסוקים. אנחנו עובדים קשה וגם אני עושה עבודות קטנות בינתיים. חשבנו לפתוח איזה חסכון לגבי משהו לאורך זמן שיהיה לו עתיד בבוא היום אבל השאלה עד כמה להשקיע בזה כי ההכנסות שלנו לא גדולות מדי ובכל זאת היינו שמחים לשמור משהו בצד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העתיד של הילד

הוספת תגובה

• העתיד של הילד - תגובה

טובי פלד
    16/01/2014

חיסכון זה דבר טוב תמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסכון זה דבר מצויין!

רוני
    19/01/2014

כשאני הייתי ילדה להורים שלי לא היה כסף יותר מידי לחסוך כי הם גרו בקיבוץ. סבא שלי פתח לכל הנכדים שלו תכניות חיסכון וזה היה נהדר!
    אני מציעה שתבררי בבנק שלכם איזה סוגי תכניות יש. אני לא נכנסת לך לכיס ולא ציינת באיזה סכומים את מתכוונת ויכולה לעמוד בהם. אני באופן אישי הפקדתי באופן חד פעמי 50,000 ש"ח שהיו לנו בפיקדון שנקרא דובדבן חד פעמי מדד בבנק מזרחי הריבית צמודה למדד והכסף סגור בין 10-25 שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו