החלתה ופיג'מה אחרי המקלחת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלתה ופיג'מה אחרי המקלחת..
    מאיה
    25/01/2014

היי,
    בני בן שנה.. בזמן האחרון בגלל שהוא כל הזמן מתיישב ומטפס בכל הבית נורא קשה לחתל אותו.
    במהלך היום אני מצליחה עוד איכשהוא למשוך את תשומת הלב שלו והוא נשכב על הגב לכמה שניות בהם אני מתחילה לחתל. את הבגדים אני שמה אחר כך, כשהוא עליי/משחק וכו..
    אבל החיתול שאחרי המקלחת הוא פשוט סיוט.. הוא לא מסכים בשום אופן להשכב.
    ואני כבר מתחילה לכעוס עליי והוא כמובן בוכה עוד יותר..
    והוא לא באובר עייפות או רעב, בודאות. אבל מה שמרגיע אותו שזה הבקבוק.
    אז התחלתי לתת לו בקבוק בקצת שכיבה על כרית על השידה ותוך כדי זה אני מחתלת ומלבישה.
    האם זה הפיתרון? או לעמוד על שלי שמתלשים אחרי האמבטיה ורק אחכ בקבוק? כי אני כן חושבת שהוא צריך ללמוד שהוא עושה מה שאני מבקשת ממנו, ולא אני מתנהלת לפיו...

מה לעשות??תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלתה ופיג'מה אחרי המקלחת.. - תגובה

טובי פלד
    28/01/2014

מאיה שלום
    אני מתרשם שאת לא אסרטיבית עם הילד. תעמדי על שלך בדברים החשובים . זה יקל עליך ועליו בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טובי שלום

מאיה
    28/01/2014

אני חושבת שאני כן אסרטיבית איתו כשצריך ופה ניסיתי מאוד לעמוד על שלי.
    אבל הוא ממש צורח ומעבר לזה, בשבוע האחרון שלא ויתרתי, הייתי מחתלת ומלבישה כשהוא בוכה ובוכה ורק אז בקבוק הוא היה מתעורר כל יום סביב 5 וחצי /6 בבכי...
    וזה מוקדם בשבילו, הוא היה בוכה שהוא רוצה עוד לישון ולא מצליח.
    ביומיים האחרונים שלא נאבקתי איתו, ישר נתתי בקבוק והלבשתי תוך כדי הוא התעורר ברבע ל7, בצורה רגועה...

זה לא אומר שעשיתי נכון?

תודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טובי שלום - תגובה

טובי פלד
    30/01/2014

nמאיה שלום
    במצב כזה כמו שאת מתארת כל דבר שמרגיע אותו זה טוב.קודם כל בקבוק ואחר כך חיתול
    דבר שני לא לצעוק עליו בכלל ולא לכעוס עליו בזמן ההחתלה.לעשות את מה שצריך אבל בלי כעס ובלי צעקות אפשר אפילו לשיר.
    הכעס שלך עליו בנושא ההחתלה לא מובן לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו